Το loaded.gr σας στέλνει στο Λαϊκό Μαγαζί αλλά και στην Ελένη Τσαλιγοπούλου - Οι νικητές

Και τα δύο προγράμματα συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και αξίζει πραγματικά να τα παρακολουθήσετε.

BREAKING
 

Και τα δύο προγράμματα συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και αξίζει πραγματικά να τα παρακολουθήσετε.

Η  Ελένη Τσαλιγοπούλου ανέβηκε τον Ιανουάριο στη σκηνή του Πειραιώς 131 με την παράσταση "Album" και πήρε παράταση και για τον Φεβρουάριο. Μαζί της ο Γιάννης Παπαγεωργίου και οι Bogaz Musique.

Το loaded.gr εξασφάλισε για εσάς διπλές προσκλήσεις εισόδου για την Ελένη Τσαλιγοπούλου το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματαπώνυμό σας και τη λέξη «Τσαλιγοπούλου».

Οι νικητές είναι:

Γιώργος Μπίλιος

Μανώλης Γιαννακόπουλος

Ειρήνη Καραγιάννη

Από τις 27 Νοεμβρίου μια μεγάλη παρέα με κοινή αφετηρία την αγάπη για το λαϊκό τραγούδι, σμίγει στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου τις Τετάρτες του χειμώνα. Αυτήν την Τετάρτη θα είναι η τελευταία εμφάνιση στην Κεντρική Σκηνή καθώς μετά το πρόγραμμα μεταφέρεται στο Plus.

Μια πλούσια ορχήστρα με εξαιρετικές φωνές, σε ένα πρόγραμμα που αρχίζει από το μεταπολεμικό λαϊκό τραγούδι και φτάνει μέχρι το σήμερα.

Σημειώστε ονόματα: Μανώλης Πάππος, Φώτης Σιώτας,  Ιουλία Καραπατάκη,  Ανατολή Μαργιόλα, Βασίλης Προδρόμου, Δημήτρης Σίντος Ντάσο Κούρτι και πολλοί άλλοι.

Αν θέλετε να βρεθείτε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο Σταυρό του Νότου, στείλτε μας e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «λαϊκό».

Οι νικητές είναι:

Γιώργος Αναστασίου

Γιώργος Κάρδαρης

Χαρά Μακρή

 

 

BREAKING MUSIC