dj's

Το 8ωρο Rave Party συνεχίζεται στο Faust

DJ'S

__ Ημερομηνία

15/02/2020, 22/02/2020, 29/02/2020


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη (εκτός από τις βραδιές που φιλοξενούνται international Dj sets)

 

Μετά την επιτυχία που σημείωσε, επαναλαμβάνεται τον Φεβρουάριο αλλά και τον Μάρτιο

Το εξαιρετικό concept από τον Thodoris Triantafillou και την ομάδα του είναι ένα 8ωρο Rave πάρτυ, με επιλεκτικό και στυλιστικά υπέροχο κοινό, Djs με ιδιαίτερο γούστο και έξυπνες μουσικές για την κατάλληλη στιγμή και performers με δημιουργικότητα, φαντασία και ανεξάντλητη όρεξη για χορό και διασκέδαση.

Το Space Paradise αποτελεί την επιτυχημένη σειρά party που άφησε το δικό της στίγμα στην νυχτερινή σκηνή της Αθήνας την σεζόν 2018-2019 στο Faust Bar Theatre & Arts. Μία μίξη από θεατρικά σκηνικά, light shows, performers, και μερικούς από τους πιο εκλεκτούς DJs της εγχώριας club σκηνής μπορούσε να συναντήσει ο κάθε διψασμένος raver τα Σάββατα στο κέντρο της Αθήνας.

Το εν λόγω «διαστημικό» party ξεχώρισε όχι μόνο για τα παραπάνω, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε με την πάροδο του χρόνου. Άνθρωποι από διαφορετικές κοινότητες, πόλεις, χώρες, που δεν είχαν γνωριστεί μέχρι τότε, έγιναν ένα, κάτω από την στέγη του Space Paradise με αποτέλεσμα να δίνουν ραντεβού κάθε εβδομάδα την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο για μια ακόμη μεγάλη βραδιά που κανείς δεν θέλει να τελειώσει.

Ώρα: 22:00-06:00

DJ'S