Οι ΦΑΚΑ σε Κρίση Πανικού

Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε καλύτερα μέσω του πρώτου full length album τους που μόλις κυκλοφόρησε.

BREAKING
 

Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε καλύτερα μέσω του πρώτου full length album τους που μόλις κυκλοφόρησε.

Οι ΦΑΚΑ, δημιουργήθηκαν τους πρώτους μήνες του 2015 από τον Πάνο Γεωργόπουλο. Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος (EP) σε ανεξάρτητη παραγωγή με τίτλο “ Ψάξε να κρυφτείς”.

Από τότε μετράνε πολλά live στην Πάτρα αλλά και σε άλλες πόλεις, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες της ελληνικής ροκ και όχι μόνο σκηνής όπως Δημήτρη Πουλικάκο, Γιάννη Αγγελάκα, Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα, Λευκή Συμφωνία, Αντίδραση, Άλλος κόσμος, Locomondo, Εισβολέας, Fundracar, Κακό Συναπάντημα, Μωρά στη φωτιά, Ενδελέχεια, Lost Bodies, Magic de spell, Koza Mostra κ.α.

Στις 17 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το πρώτο full length album τους με τίτλο “Κρίση Πανικού”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Στούντιο Εννιά από τον Νίκο Χατζάκη (Fundracar), σε παραγωγή του ίδιου μαζί με τους ΦΑΚΑ. Η μίξη και το μάστερ έγινε επίσης από τον Νίκο Χατζάκη.

Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε ο Ιάσονας Φυκούρας μαζί με τον Δημήτρη Κυριακόπουλο. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει τρία video clip από τον δίσκο. “Μαλακίες”, “Δεν Είμαι Από Εδώ”, “Κρίση Πανικού”, καθώς και ένα lyric video για το “Δεν Ξεχρεώνω” (feat Δ. Πουλικάκος) .

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ακόμα δύο video clip, το “Μα Θα Ξυπνήσω” από τον πρώτο δίσκο και το “Καλώς Ήρθες Στον Παράδεισο” (feat Μ. Νταβέλης από Fundracar) που κυκλοφόρησε σαν single.

Μέλη:

Πανος Γεωργοπουλος - φωνη, κιθάρα
Ιάσονας Φυκουρας - πλήκτρα/φωνητικά
Γιώργος Βασιλόπουλος – κιθαρα
Νικος Κουτσονικος - μπασο
Γαβριλης Μπιρλης - τυμπανα

 

BREAKING MUSIC