Export Music

Ετοιμαστείτε για Ayy Macarena

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία


__ Χώρος

 


__ Εισιτήρια

 

O Tyga είναι ο πρώτος headliner του φετινού Primer Music Festival στις 8 Ιουλίου στην πλατεία Νερού.

To μεγάλο dance/urban φεστιβάλ της χώρας παρουσιάζει έναν από τους πιο hot καλλιτέχνες του κόσμου αυτή τη στιγμή, την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Με πάνω από 1 δις views μόνο στο youtube, το “Taste” είναι ένα από τα mega-hits της χρονιάς! Το ίδιο και το “Loco Contigo” με τους DJ Snake και J Balvin. Το ολοκαίνουργιο “Ayy Macarena”ήδη παίζει παντού, όπως και τα “Mamacita” και το “Go Loko”.

Ό,τι κυκλοφορεί ο Tyga τα τελευταία χρόνια, γίνεται αμέσως τεράστιο hit! Τραγούδια του όπως τα “Girls Have Fun”, “Hookah”, “SWISH”, “Dip” με την Nicki Minaj, “Wait For A Minute” με τον Justin Bieber, “Switch Lanes”, “Rack City” συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια views και streams.

Το ίδιο και οι συνεργασίες του, όπως τα “Kream” με Iggy Azzalea, “΅Wow” με Post Malone, “Juicy”με Doja Cat, “Loyal” και “Ayo” με τον Chris Brown και πολλούς ακόμα γίγαντες της ραπ μουσικής(Wiz Khalifa, The Game, Lil Wayne, Rick Ross, κλπ).

Ο Tyga είναι το πρώτο από τα πολλά ονόματα που θα ανακοινωθούν από το line-up της Τετάρτης 8 Ιουλίου. Το Primer Music Festival 2020, τo μοναδικό μεγάλο dance/urbanφεστιβάλ της χώρας, θα παρουσιάσει και φέτος ένα stage τεραστίων διαστάσεων, με γιγαντοοθόνες και το καλύτερο ηχητικό σύστημα που υπάρχει, ενώ την φεστιβαλική ατμόσφαιρα θα συμπληρώνουν εντυπωσιακά εφέ, όπως λέιζερ, κανόνια co2, φλογοβόλα, κομφετί, καθώς καιπολλές ακόμα εκπλήξεις.

 

EXPORT MUSIC