Export Music

Και οι Sofi Tukker στο Release Athens

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία


__ Χώρος

 


__ Εισιτήρια

 

Μαζί με τους Pet Shop Boys την Τετάρτη 1η Ιουλίου

Οι Sofi Tukker έρχονται στην πιο πολύχρωμη ημέρα του Release Athens 2020

Το ανερχόμενο με ταχύτητα φωτός, dance/pop ντουέτο από τη Νέα Υόρκη θα είναι στο πλάι των Pet Shop Boys την Τετάρτη 1η Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, φιλοδοξώντας να κάνουν όλους μας λίγο πιο χαρούμενους με την παρθενική εμφάνισή τους στη χώρα μας.

Η Sophie Hawley-Weld και ο Tucker Halpern ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια και έχουν ήδη βάλει τις βάσεις για να εξελιχθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του πλανήτη. Η επιτυχία τους ήταν άμεση και ο φρέσκος, άκρως χορευτικός, pop ήχος τους - μια μίξη bossanova, tropical κρουστών, ηλεκτρονικών ήχων, πανέξυπνων κιθαριστικών riffs και διπλών φωνητικών - ξεσήκωσε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Sofi Tukker αποτελούν, χωρίς αμφιβολία, το πιο hot νέο όνομα που θα δούμε ζωντανά στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Δύσκολα κατηγοριοποιήσιμοι, με φρέσκο και δυναμικό ήχο, είναι δραστήριοι και αφοσιωμένοι ακτιβιστές, με μήνυμά τους την ενότητα, την ελευθερία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το tropical groove τους θα είναι το ιδανικό συνοδευτικό την ώρα που ο ήλιος θα δύει στην Πλατεία Νερού και άπαντες θα χορεύουν!

EXPORT MUSIC