Υπολόγιζα να δουλέψω μέχρι και τα μέσα Απριλίου

 
OPINIONS

Η ανυπολόγιστη οικονομική καταστροφή στο χώρο του θεάματος λόγω του κορωνοϊού και μια νότα αισιοδοξίας

Αφροδίτη Παπακαλού

Οι ακυρώσεις και οι αναβολές σε live και θεατρικές παραστάσεις πέφτουν βροχή τις τελευταίες ημέρες με τη χειμερινή σεζόν να διακόπτεται «βίαια». Οι υπεύθυνοι μιλούν για ανυπολόγιστη οικονομική καταστροφή, ενώ παράλληλα έχουν να διαχειριστούν και μια νέα πραγματικότητα. Όλες οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι όσο η κατάσταση είναι ρευστή είναι και οι ίδιοι με τα «χέρια δεμένα» και πλέον κοιτούν προς το καλοκαίρι.

«Υπολόγιζα να δουλέψω μέχρι και τα μέσα Απριλίου, τώρα δεν ξέρω μέχρι πότε θα πάμε», μου είπε ένας φίλος το περασμένο Σαββατοκύριακο που εργάζεται πίσω από τη σκηνή. Η προσέλευση του κόσμου σε μουσικές σκηνές, θέατρα και σινεμά βαίνει μειούμενη και αν λάβουμε υπόψη μας τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, τότε μιλάμε για ένα χαμένο Μάρτιο.

Ωστόσο,κόντρα στη στεναχώρια και την αγωνία των ημερών, κάποιοι εργάζονται πυρετωδώς για το συναυλιακό καλοκαίρι. Το επιβεβαιώνει ΕΔΩ ο Θωμάς Μαχαίρας του Fuzz και του Release Athens στο πλαίσιο της έρευνας του Loaded.gr για το πόσο έχουν επηρεαστεί τα live εξαιτίας του κορωνοϊού.

Και η αλήθεια είναι ότι ως λάτρεις των συναυλιών ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε να ακούσουμε. Και εννοείται ότι κάνουμε σχέδια για το που θα πάμε.

 

OPINIONS