Κάθε Δευτέρα, ακριβώς τα μεσάνυχτα, με τους The National

Το συγκρότημα παρουσιάζει κλασικά live και σπάνιο υλικό - τους περιμένουμε και στην Αθήνα το καλοκαίρι, στο Athens Rocks, μαζί με τους Idles.

BREAKING
 

Το συγκρότημα παρουσιάζει κλασικά live και σπάνιο υλικό - τους περιμένουμε και στην Αθήνα το καλοκαίρι, στο Athens Rocks, μαζί με τους Idles.

Την περασμένη Δευτέρα, οι The National γιόρτασαν την δέκατη επέτειο της κυκλοφορίας τους τριπλού τους δίσκου «High Violet» με την πρεμιέρα στο YouTube της ταινίας «The National - High Violet Live From Brooklyn» που είχαν σκηνοθετήσει οι D.A. Pennebaker και Chris Hegedus.

Στη διάρκεια της προβολής που κράτησε περίπου δυόμιση ώρες, μέλη του συγκροτήματος μπήκαν στο chat room και συνομίλησαν με τους φαν τους. Λόγω της επιτυχίας του εγχειρήματος, το συγκρότημα αποφάσισε κάθε Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, να παρουσιάζει περιεχόμενο από τα αρχεία του υπό τον τίτλο «An Exciting Communal Event».

Οι The National, μέσω του καναλιού τους στο YouTube θα παρουσιάζουν κλασικά live και σπάνιο υλικό για τους φαν τους στη διάρκεια της καραντίνας.

Πέρα από την απόλαυση των φαν όμως, οι The National επιδιώκουν με αυτήν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα για τα 12 μέλη του roadcrew τους. το οποίο έχει μείνει άνεργο λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Επίσης, το συγκρότημα δεσμεύτηκε ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις στο web store τους και από τις εγγραφές νέων μελών στο fan club τους θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των συνεργατών τους, τους οποίους χαρακτήρισαν ως το «αίμα» τους.

Αν όλα πάνε καλά, θα δούμε live τους The National στις 14 Ιουνίου μαζί με τους Idles στην Αθήνα και στο Athens Rocks.

BREAKING MUSIC