Καραντίνα και αλκοολισμός: βρισκόμαστε ήδη στον 6ο τόμο και προχωράμε το (πολύτομο, φυσικά) έργο

 
OPINIONS

Βράδυ Κυριακής και στέλνω μήνυμα στη Χρύσα: «Βλέπω συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε streaming, πίνοντας».

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Η Χ. γέλασε. Γέλασε δυνατά. Είχε προηγηθεί βέβαια μία συζήτησή μας, από μέρες, που μου έλεγε να δω, σε streaming πάντα, κάποιες ωραίες θεατρικές παραστάσεις. Εγώ επέμενα σε συναυλίες ωστόσο.

Τι να λέμε τώρα; Τζάνκι. Εδώ, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ανέβηκα Κυριακή πρωί στο θέατρο του Λυκαβηττού για να πάρω λίγο από τη... δόση μου, σιγά να μην καθόμουν επομένως να δω το βράδυ συναυλία στον υπολογιστή μου. Ειδικά την Κυριακή είχαμε και τρεις-τέσσερις διαφορετικές επιλογές, από τον Στέλιο Τσουκιά μέχρι τον Andrea Bocelli για τους πιο «ποιοτικούς».

Αλλωστε κάθε βράδυ υπάρχουν διάφορα που μπορούμε να παρακολουθούμε διαδικτυακά. Σας τα παρουσιάζουμε κι εμείς συγκεντρωμένα από το Loaded.gr σε καθημερινή βάση για να μη χάνεστε.

Ακόμα-ακόμα και αν κάποιες εκτιμήσεις για τις συναυλίες του μέλλοντος είναι άκρως ανησυχητικές (διαβάστε ΕΔΩ) - δεν τις συμμερίζομαι και δεν τις πιστεύω. Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο.

Σας έχω ωστόσο μία πρόταση που αξίζει πραγματικά: μη χάσετε το ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια του Coachella - ΕΔΩ. Το είδα χθες το βράδυ, τα μεσάνυχτα, έβαλα και δυνατά τον ήχο (ε, ρε οι γείτονες) και πέρασε μπροστά μου η μουσική των τελευταίων δεκαετιών. Μέχρι και την Amy Winehouse δείχνει πρώτο-πρώτο όνομα, σε μία μικρή σκηνή, άγνωστη ακόμα. Αφήστε δε τους Daft Punk αλλά και τη Beyonce που έχει κάνει, πιθανότατα, το καλύτερο live στην ιστορία του φεστιβάλ. Τι εμφάνιση και αυτή της Beyonce; Σηκώθηκα ένα πρωί, Κυριακής, στις 7, προκειμένου να τη δω σε live streaming. Παρά το ξενύχτι της προηγούμενης νύχτας...

Καραντίνα και αλκοολισμός: γράφουμε ήδη τον 6ο τόμο με την Εύα... 

OPINIONS