Σάββατο βράδυ πάω σε συναυλία (επιτέλους!)

 
OPINIONS

Είναι νομίζω η πρώτη συναυλία που γίνεται μέσα στην πανδημία, συναυλία που δεν θα βγαίνει μέσα από το σπίτι εννοώ.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Σάββατο βράδυ λοιπόν, 25 Απριλίου και ο Theodore θα παίξει live στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Κανονική συναυλία φυσικά δεν θα είναι αφού δεν θα υπάρχει κοινό - το live θα μεταδοθεί σε live streaming, στις 9 ακριβώς (δείτε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες).

Θα είναι συναυλία, όμως, εκτός σπιτιού. Σε έναν χώρο που γίνονται (... γίνονταν) live και μουσικές παραστάσεις. Οχι stay home session ούτε ένας καλλιτέχνης παίζει από το σπίτι του.

Βέβαια, όπως είπα, δεν θα υπάρχει και κόσμος. Ναι μεν ο Theodore θα δίνει live σε ένα συναυλιακό χώρο αλλά το κοινό του θα είναι «εικονικό». Αποτελεί ωστόσο, όπως και να το δεις, ένα πρώτο βήμα στην πορεία μας για επιστροφή στην κανονικότητα.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που διοργανώνει αυτή τη συναυλία (και άλλες που θα ακολουθήσουν τα επόμενα Σάββατα) προέβλεψε τη δυνατότητα να μπορούν να βρίσκονται στο χώρο, αυστηρά, έως δύο-τρεις δημοσιογράφοι κάθε φορά. Οπότε το πρώτο Σάββατο έκλεισα θέση να είμαι εκεί. Στην πρεμιέρα.

Εννοείται με όλα τα, απαραίτητα και υποχρεωτικά, μέτρα προστασίας: μόνος θα κατέβω στο Φάληρο, αποστάσεις μεταξύ μας όσοι θα είμαστε εκεί, αντισηπτικά, γάντια, μάσκες κτλ. Οκ, δεν είναι η καλύτερη φάση για συναυλία ούτε και η πιο σέξι, αλλά για αρχή δεν πειράζει. Στόχος είναι τον Ιούνιο να είμαστε όλοι αγκαλιά σε συναυλίες και φεστιβάλ. 

Εννοείται πως θα τα λέμε στα social την ώρα του live (να κάνουμε και παρέα), Twitter και Instagram, αλλά θα σας έχω και εντυπώσεις την επομένη

OPINIONS