Απόψε θα δω τη Δήμητρα Γαλάνη σε prive συναυλία

 
OPINIONS

Θα παίξει στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στον Φάρο και δύο-τρεις τυχεροί πήραμε την άδεια να είμαστε εκεί.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Είναι αυτή, η γνωστή, εξαιρετική πρωτοβουλία από το ΚΠΙΣΝ. Κάθε Σάββατο διοργανώνει συναυλίες για το internet απευθείας από το Φάληρο. Συναυλίες χωρίς κοινό φυσικά, που μεταδίδονται σε live streaming από το site και τα social media του Κέντρου Πολιτισμού - διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες.

Απόψε λοιπόν παίζει η Δήμητρα Γαλάνη και μαζί της θα είναι δύο εξαιρετικοί μουσικοί, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και ο Σπύρος Μάνεσης.

Είχα πάει και πριν δύο εβδομάδες και είδα από κοντά τον Theodore. Οι συναυλίες αυτές είναι 100% επαγγελματικές. «Οχι σαν τα διάφορα live που παρουσιάζουν οι καλλιτέχνες από τα σπίτια τους και είναι ωραία μεν, ωραία και ζεστά, αλλά ερασιτεχνικά. Εδώ η παραγωγή ήταν άκρως επαγγελματική. Ηχος, φώτα, κάμερες, ένα ολόκληρο σκηνικό. Το αποτέλεσμα που βγαίνει live στο internet ήταν μοναδικό». Αξίζει να το δείτε, στις 9 το βράδυ.

Θα είμαι εκεί λοιπόν απόψε. Στο ΚΠΙΣΝ στο Φάληρο. Από νωρίς. Και νιώθω πραγματικά χαρούμενος και τυχερός που θα δω τη Δήμητρα Γαλάνη σε μία, τρόπον τινά, prive συναυλία. Είναι από εκείνες τις ευκαιρίες που σπάνια μπορεί να έχει κάποιος. 

OPINIONS