Η συναυλία - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών

Δύο βραδιές στο Ηρώδειο στις 15 και στις 16 Ιουλίου.

BREAKING
 

Δύο βραδιές στο Ηρώδειο στις 15 και στις 16 Ιουλίου.

Η επιστροφή στις συναυλίες στις 15 Ιουλίου θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο καθώς εκείνη την ημέρα αλλά και την επομένη (15-16 Ιουλίου), θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο η συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η αρχική ημερομηνία της συναυλίας ήταν για τις 20 Ιουνίου. Ωστόσο, όπως ήδη γνωρίζουμε οι συναυλίες θα αρχίσουν ξανά στις 15 Ιουλίου. Η συναυλία θα είναι διήμερη λόγω της χωρητικότητας που θα είναι περιορισμένη. Μένει να δούμε πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό.

Σίγουρα πάμε για δύο βραδιές sold out.

Ένας μουσικός περίπατος με τραγούδια, χορικά, κομμάτια για μιούζικαλ και επιθεωρήσεις, συνθέσεις που ξεπέρασαν τα όρια της θεατρικής σκηνής και αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό. Μουσική για έργα του Μπρεχτ, του Λόπε ντε Βέγκα, του Ευριπίδη, του Αριστοφάνη, τραγούδια σε ποίηση του Ρίτσου, του Καβάφη, του Καββαδία. Υπό την μπαγκέτα του Θύμιου Παπαδόπουλου, που ο Θάνος Μικρούτσικος τον αποκαλούσε «alter ego» του, θα τραγουδήσουν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Κώστας Θωμαΐδης. Ανάμεσα στις νότες, λέξεις και κείμενα με την υπογραφή του Οδυσσέα Ιωάννου θα ερμηνεύσει η Ρένια Λουιζίδου.

BREAKING MUSIC