Πασχαλίδης, Μακεδόνας και Γιώργος Χατζηπαύλου στο Βεάκειο Θέατρο

Δύο συναυλίες και ένα stand - up comedy στις 22, 27 και 13 Ιουλίου αντίστοιχα

BREAKING
 

Δύο συναυλίες και ένα stand - up comedy στις 22, 27 και 13 Ιουλίου αντίστοιχα

Μίλτος Πασχαλίδης, Κώστας Μακεδόνας και Γιώργος Χατζηπαύλου, είναι οι πρώτοι καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν για το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

 

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Τετάρτη 22 Ιουλίου

Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά: 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες.

Όλα με το προσωπικό του στίγμα: την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ rock και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.

Η βραδιά στο Βεάκειο θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», οι «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του.

Γενική είσοδος: 15 ευρώ |  'Ωρα έναρξης: 21.30

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Δευτέρα 27 Ιουλίου

"ΝΑ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ"

Ο Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει, μετά από τρία χρόνια, σε έναν από τους πιο αγαπημένους του συναυλιακούς χώρους, το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, για να μας χαρίσει μία από τις ομορφότερες μουσικές βραδιές του καλοκαιριού.

Μαζί του η Αφροδίτη Χατζημηνά κι έξι μουσικοί.

Γενική είσοδος: 14 ευρώ |  'Ωρα έναρξης: 21.30

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

Δευτέρα 13 Ιουλίου

Και το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου,μια ξεχωριστή παράσταση stand-up comedy, στον πρόσφατα διαμορφωμένο Κήπο του Βεακείου Θεάτρου.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με τη νέα stand-up comedy παράστασή του, με τον τίτλο «Τάιμινγκ».

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.

Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα»,της τρίτης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές, όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούργιο.

Γενική είσοδος: 11 ευρώ - 'Ωρα έναρξης: 21.00

Ολες οι παραστάσεις της PassPort Live θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, όπως προκύπτουν  από την ΚΥΑ που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Παρακαλούμε και συνιστούμε στους θεατές την εκ των προτέρων προμήθεια των εισιτηρίων τους, την έγκαιρη προσέλευσή τους στο χώρο και τη συμμόρφωσή τους με τις υποδείξεις του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, που θα φροντίζει για την τήρηση όλων των παραπάνω.

Αναλυτικές οδηγίες θα αναφέρονται αναλυτικά στο πίσω μέρος των εισιτηρίων, καθώς και στους γενικούς όρους κατά την αγορά από το διαδίκτυο.

Καλό Και Ασφαλές Συναυλιακό Καλοκαίρι!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: TICKET SERVICES - PUBLIC - ΤΑΜΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

 

 

BREAKING MUSIC