Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Λίγα τα live για το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου αλλά... προετοιμαζόμαστε για συναυλίες

BREAKING
 

Λίγα τα live για το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου αλλά... προετοιμαζόμαστε για συναυλίες

Οι Dreamy Whispers μας περιμένουν και αυτήν την Παρασκευή στην αυλή της Αφρικάνας, ενώ η «Αποβάθρα» της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ μας υποδέχεται για μια απόδραση χωρίς αποσκευές, με την Αθηνά Ρούτση τις Παρασκευές του Ιουλίου.

Την Παρασκευή, τέσσερις μουσικοί φέρνουν την παράδοση και όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το "Ξέφραγο Αμπέλι" που θα εμφανιστεί στο Galata Gazi.

 

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας, μας προσκαλεί σε μία μουσική παράσταση με τίτλο "Τραγουδώντας μαζί..."στο "Μπαράκι της Διδότου".

Στην Ταράτσα του Gazarte, μας περιμένει ένα μοναδικό διήμερο. Την Παρασκευή με τον Νίκο Μαραβέγια και το Σάββατο με τον Cayetano.

 

To πρώτο Σάββατο του Ιουλίου o απόλυτος superstar dj/ producer Dj David Morales στα decks του Bolivar Beach Bar σε ένα special extended dj set.

Tο πιο δροσερό cocktail του καλοκαιριού έχει όνομα Billie Supernatural. Η πρώτη ακουστική εμφάνιση της Billie κάτω από τα αστέρια της Αφρικάνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το μουσικό ταξίδι προσφέρουν οι Kadinelia, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου. Το Σάββατο στο Galata Gazi.

Στο ίδιο σημείο κλείνουμε ραντεβού και την Κυριακή για δύο διαφορετικά live.

Το μεσημέρι με τη μουσική παράσταση Laikindia και το βράδυ με το Paul Goodman Trio

Κυριακή βράδυ με μία καλοκαιρινή παράσταση στο Σινέ Γαλάτσι.

Οι String Demons μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους με τον Ηλία Καρελλά στο Συρανό Ντε Μπερζεράκ τη σεζόν 2019-2020, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με την Αρετή Κετιμέ στην καλοκαιρινή παράσταση "Καραγκιόζης Summertime".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BREAKING MUSIC