Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Λίγες οι επιλογές αλλά έχουμε τις δύο πρώτες συναυλίες του καλοκαιριού

BREAKING
 

Λίγες οι επιλογές αλλά έχουμε τις δύο πρώτες συναυλίες του καλοκαιριού

Με δύο συναυλίες υποδεχόμαστε το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Η πρώτη συναυλία του φετινού καλοκαιριού σε ανοιχτό θέατρο είναι του Γιάννη Κότσιρα το Σάββατο στο Βεάκειο και είναι ήδη sold out.

Την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», θα παρακολουθήσουμε την επιτυχημένη παράσταση του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη, «Μουσικές ιστορίες».

Αν πάλι είστε του χορού σας έχουμε τρεις προτάσεις: την Παρασκευή το ανερχόμενο αστέρι της Τechno  Dj / producer Lilly Palmer για πρώτη φορά στα decks του Bolivar Beach Bar.

Την ίδια μέρα ο Νίκος Μαραβέγιας μας ταξιδεύει μέσα από τις μουσικές του επιλογές στις μουσικές του κόσμου και στους δικούς του up-tempo ρυθμούς στην ταράτσα του Gazarte, ενώ το Σάββατο ραντεβού στο ίδιο σημείο για τον DJ Snatch (κατά κόσμον Στέλιος Καραβίτης).

Τις Παρασκευές του Ιουλίου δίνουμε ραντεβού στο Τρένο στο Ρουφ με τις μουσικές του κόσμου.

Το ίδιο βράδυ στην αυλή της Αφρικάνα, συναντάμε τους Dreamy Whispers.

Οι Mode Plagal  παρουσιάζουν την καινούργια εργασία τους την Παρασκευή στο Galata Gazi, ενώ στην ίδια σκηνή ανεβαίνει το Σάββατο ο Haig Yazdjian

Το Σάββατο κλείνουμε ραντεβού στη Φωκίωνος Νέγρη.Η blues woman ονόματι Sugahspank! και ο  Γιάννης Νιάρρος συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του Ορφέα.

Και κάτι ξεχωριστό: Την Κυριακή "οι νέοι της όπερας" της ΕΛΣ παρουσιάζουν στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη την παράσταση "Οι γάμοι του Φίγκαρο".

 

 

 

BREAKING MUSIC