Τα πρώτα sold out του καλοκαιριού

Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου και Αλκίνοος Ιωαννίδης οι καλλιτέχνες που "γεμίζουν" μέχρι στιγμής τους συναυλιακούς χώρους

BREAKING
 

Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου και Αλκίνοος Ιωαννίδης οι καλλιτέχνες που "γεμίζουν" μέχρι στιγμής τους συναυλιακούς χώρους

Με το συναυλιακό καλοκαίρι να μη θυμίζει σε τίποτα αυτά που είχαμε ζήσει τα προηγούμενα χρόνια, τα πρώτα sold out έρχονται να δώσουν μια ανάσα αισιοδοξίας και να επιβεβαιώσουν ότι "διψάμε" για ένα live.

Η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαριού ήταν του Γιάννη Κότσιρα το Σάββατο στο Βεάκειο και από την Πέμπτη είχε ανακοινωθεί ότι είναι sold out.

Δύο sold out και για τον Μίλτο Πασχαλίδη στο Βεάκειο, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για τις 13 Ιουλίου. Αρχικά είχε προγραμματιστεί μία συναυλία για τις 22 Ιουλίου. Όμως, την 1η Ιουλίου, μετά το πρώτο sold out οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και δεύτερη ημερομηνία για τις 13 Ιουλίου.

Αναμενόμενο όμως ήταν το sold out και για τη Μαρία Παπαγεωργίου στις 13 Ιουλίου στην ταράτσα του Gazarte και γι' αυτό όσοι θέλαμε να τη δούμε προνοήσαμε και αγοράσαμε εισιτήρια.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί στις 17 και 18 Ιουλίου στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Τα εισιτήρια για τη δεύτερη βραδιά (του Σαββάτου) έχουν εξαντληθεί, ενώ απομένουν λίγα για την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι τόσο στις ανακοινώσεις των διοργανωτών όσο και στα εισιτήρια υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρήσουμε.

BREAKING MUSIC