dj's

Ο Blend Mishkin στην ταράτσα του Gazarte

DJ'S

__ Ημερομηνία

17/07/2020


__ Χώρος

Gazarte

 Βουτάδων 34 Γκάζι


__ Εισιτήρια

Ελεύθερη Είσοδος

 

O μουσικός, παραγωγός και DJ, έρχεται για να φέρει island vibes με ένα ξεχωριστό τζαμαϊκανό dj set, την Παρασκευή 17 Ιουλίου

Είναι ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a-blast που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2006 και συνδημιουργός του Jamaican Bass Movement (2013). Τον Ιούλιο του 2015 κυκλοφόρησε το ένατο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Survival of the Fittest μέσω της Nice Up! Records (UK) με συμμετοχές καλλιτεχνών απο την παγκόσμια reggae και dancehall σκηνή όπως ο Gappy Ranks, ο Exco Levi και ο Skarra Mucci.

Το reggae blog Jaheire το χαρακτήρισε ως άλμπουμ της χρονιας, ενω το γαλλικο United Reggae έγραψε πως πρόκειται για «ένα μεγαλο reggae album που έχει ως οδηγό έναν άνθρωπο με τεραστια μουσική ενέργεια… Η δημιουργία ενος τέτοιου άλμπουμ χρειάζεται το είδος αφοσίωσης μόνο κάποιου που πιστεύει πως ό,τι κάνει αξίζει τα παντα – και πιστέψτε μας, τα αξίζει». Έχει κάνει remixes για τους Mr Williamz, Dub Pistols, DJ Spooky, Wax Tailor, Dirty Dubsters και Grant Phabao, παραγωγή για τους Burger Project και τη Sugahspank!, και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως o Jamalski, ο Screechy Dan, Carlton Livingston, ο Brother Culture και η Lady Ann.

Ο Blend Mishkin, που φημίζεται για τα ξεσηκωτικά του dj sets, παραδίδει μαθήματα ατόφιου groove την Παρασκευή 17 Ιουλίου στην Ταράτσα του Gazarte και μας συστήνει με τη Reggae και Dancehall, τη Hip-Hop, τη Jungle και Bass κουλτούρα.

 

DJ'S