Τα δεδομένα για τις συναυλίες είναι αυτά και δεν χωρούν αμφισβήτηση

Γιατί πολλά μπορεί να ακουστούν και στο τέλος θα λειτουργήσουν αρνητικά παρασύροντάς τα όλα.

BREAKING
 

Γιατί πολλά μπορεί να ακουστούν και στο τέλος θα λειτουργήσουν αρνητικά παρασύροντάς τα όλα.

1) Ολες οι συναυλίες που έχουν γίνει έως τώρα είναι για καθήμενους. Ολες. Σε αντίθεση με τα beach bar.
2) Συναυλίες με ονόματα που δεν είναι για καθήμενους, απλώς δεν γίνονται (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Γι αυτό και είναι εξαφανισμένοι κάποιοι καλλιτέχνες από το συναυλιακό καλοκαίρι κάνοντας υπομονή να περάσει η λαίλαπα. 
3) Ολες οι συναυλίες που έχουν γίνει έως τώρα ήταν υποδειγματικές. Δεν υπάρχει ούτε μία στην οποία να πήγαμε και να συνέβη το αντίθετο - σωστά το λένε οι Πυξ Λαξ.
4) Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το τι συνέβη στη συναυλία του Σωκράτη. Πάντως, κατά τα φαινόμενα, δεν συνέβησαν όσα έγραψε στο τηλεγράφημά του το ΑΠΕ (και αυτό είναι ένα ζήτημα για το Πρακτορείο, αν πρέπει να διπλοτσεκάρουμε και τις απλές ειδήσεις του).
5) Ο κόσμος αποδεικνύεται απολύτως υπάκουος ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.
6) Οι συναυλίες δεν είναι beach bar και μπαρ με συνωστισμό λόγω ορθίων.
7) Η πληρότητα είναι πολύ μικρή, τόσο μικρή που αγγίζει τα όρια του κόστους. Αποτέλεσμα, πολλές συναυλίες να γίνονται μόνο για να βγουν κάποια μεροκάματα.
8) Το μέλλον με τους κλειστούς χώρους για καθήμενους είναι εξαιρετικά δυσοίωνο. Για κλειστούς χώρους με όρθιους η κατάσταση οδηγείται σε λουκέτα.
9) Ούτε σε εμάς αρέσουν οι συναυλίες έτσι όπως γίνονται. Πολλές από αυτές. Η Τεχνόπολη π.χ. που την έχουμε συνηθίσει αλλιώς μας φαίνεται ξένη. Ενώ για χώρους όπως η Ταράτσα ή το Ηρώδειο δεν υπάρχει καμία διαφορά. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία.
10) Ενα μήνα γίνονται συναυλίες με υποδειγματικό τρόπο και τα μεγάλα ΜΜΕ (και τα κανάλια φυσικά) δεν ασχολήθηκαν ούτε στο ελάχιστο με το θέμα (πέραν, φυσικά, των ειδικευμένων όπως το Loaded.gr). Μία συναυλία ίσως να μην έγινε σωστά κι εμφανίστηκαν τα κοράκια με τα ρεπορτάζ τους σε χρόνο dt.

BREAKING MUSIC