Αυγουστιάτικες προβολές συναυλιών στο Ξέφωτο

Κλείνουμε ραντεβού κάθε Τρίτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

BREAKING
 

Κλείνουμε ραντεβού κάθε Τρίτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Κάθε Τρίτη του Αυγούστου, το Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος πλημμυρίζει μουσική.

Απολαμβάνουμε ξανά, μαγνητοσκοπημένες, τις συναυλίες αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο της σειράς #snfccAtHome: music του ΚΠΙΣΝ.

Κάθε Τρίτη στις 21.00, το Ξέφωτο υποδέχεται όσους βρίσκονται στην αυγουστιάτικη Αθήνα, προσφέροντας δροσερές μουσικές βραδιές με τον Βαγγέλη Γερμανό, τη Nalyssa Green και τον Vassilikos.

Για την ασφάλειά μας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχει σχεδιαστεί σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Πρόγραμμα προβολών

Τρίτη 11 Αυγούστου, Βαγγέλης Γερμανός

Ο Βαγγέλης Γερμανός ερμήνευσε, με τη συνοδεία της ακουστικής του κιθάρας, επιλογές από την ιστορία του, αντικατοπτρίζοντας με αμεσότητα τις ανθρώπινες σχέσεις σε τραγούδια που ενοποιούν καθολικά και αιώνια ζητήματα.

Τρίτη 18 Αυγούστου, Nalyssa Green

Η ταλαντούχα συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Nalyssa Green, με τη χαρακτηριστική ατμοσφαιρική φωνή της, ερμήνευσε τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας της αλλά και από τον επερχόμενο δίσκο της.

Τρίτη 25 Αυγούστου, Vassilikos

Μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο στις ενορχηστρώσεις και τη σύμπραξη του Ventus Ensemble, ο Vassilikos παρουσίασε στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ τραγούδια και διασκευές από το ξεκίνημά του ως το πρόσφατο άλμπουμ του, Amazing Grey.

 

BREAKING MUSIC