Import Music

Ο Χρήστος Θηβαίος στον Άγιο Δημήτριο

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

11/09/2020


__ Χώρος

Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου

 Αγ. Δημητρίου 322, Δάφνη


__ Εισιτήρια

Οι προσκλήσεις έχουν εξαντληθεί

 

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ραντεβού στο δημοτικό στάδιο

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τον τίτλο "Από τους κήπους των ψιθύρων".

Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Δημοτικό Ωδείο Αγίου Δημητρίου θα ανοίξει την συναυλία στις 20:30 με το κιθαριστικό σύνολό του αποτελούμενο από τους μαθητές του ωδείου.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει είκοσι λεπτά με ελληνικά και λάτιν τραγούδια.

Ώρα: 21:00

Φεστιβάλ πόλης - Φθινοπωρινές Γιορτές 2020 " Δήμου Αγίου Δημητρίου

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση

Οι προσκλήσεις θα διατίθενται στο κοινό από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 - Δευτέρα έως Παρασκευή - Ώρες 9:00 - 15:00 - Τηλ.: 2109752030), από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και μέχρι εξάντλησής τους.

Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Συσσιτίου - Φαρμακείου.

Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου.

IMPORT MUSIC