Μαζί στο Βύρωνα Βελεσιώτου - Θαλασσινός

Ενοποιούνται οι συναυλίες της Κυριακής και της Δευτέρας

BREAKING
 

Ενοποιούνται οι συναυλίες της Κυριακής και της Δευτέρας

Σε μία συναυλία θα τραγουδήσουν μαζί η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Παντελής Θαλασσινός στο θέατρο Βράχων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ο αρχικός προγραμματισμός περιλάμβανε την Φωτεινή Βελεσιώτου στις 20 Σεπτεμβρίου και τον Παντελή Θαλασσινό στις 21. Ωστόσο, η απαγόρευση όλων των συναυλιών από τις 21 του μήνα οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Σημειώνεται ότι η συναυλία τελεί υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και έχει ελεύθερη είσοδο.

Η ανακοίνωση:

Φτάνοντας προς το τέλος αυτού του παράξενου καλοκαιριού, το Φεστιβάλ Βράχων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και θέλοντας να εκφράσει άλλη μια φορά την στήριξη του στη μουσική, τροποποιεί το πρόγραμμα του και ενοποιεί τις εκδηλώσεις της 20ης και 21ης Σεπτεμβρίου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Παντελής Θαλασσινός την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη,  για να τραγουδήσουν διαδοχικά για όλους εμάς που αγαπάμε τις συναυλίες και το ελληνικό τραγούδι.

Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι αυστηρά στις 20:45 ώστε οι δύο καλλιτέχνες να παρουσιάσουν εκτός από τις επιτυχίες τους και ένα κοινό πρόγραμμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με κάρτες εισόδου και με την τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Και οι δύο εκδηλώσεις υλοποιούνται με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται έως τις 26 Σεπτεμβρίου με θέατρο οπότε θα ανανεώσει το ραντεβού με το κοινό για την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας ότι θα μπορούμε να απολαύσουμε συναυλίες και παραστάσεις χωρίς περιορισμούς.

Φωτεινή Βελεσιώτου

«Θυμάρι ρίχνω στις φωτιές»

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με την ξεχωριστή φωνή της αποτελεί μια γέφυρα που ενώνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με το σήμερα και το πιο αληθινό κομμάτι της ερμηνείας και της έκφρασης. Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου

Μουσικοί:

Χρήστος Σκόνδρας – μπουζούκι,  γκάιντα | Διονύσης Μακρής – μπάσο | Θωμάς Κωστούλας -  τύμπανα | Νίκος Παπαναστασίου – πιάνο,  ακορντεόν,επιμέλεια της ορχήστρας | Ηχολήπτης – Γιώργος Κολοβέντης| Οργάνωση παραγωγής: IMAGINART GG EVENTS

Παντελής Θαλασσινός

«Μ’ ένα καράβι τραγούδια από τη Χίο»

Ο Παντελής Θαλασσινός στο θέατρο βράχων με τραγούδια από όλη την δισκογραφία του αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα που έγραψε στην καραντίνα,  περιμένει τους φίλους του για την ετήσια καθιερωμένη πια συναυλία του.  

 Μουσικοί:

Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι | Σωτήρης Μαργώνης – βιολί | Πέτρος Βαρθακούρης – μπάσο | Λευτέρης Χαβουτσάς – κλασσική κιθάρα | Φίλιππος Λευκαδίτης – τύμπανα κρουστά | Πάρις Περυσινάκης – λαούτο, μαντολίνο, κρητική λύρα | Ήχος: Γιώργος Καρυώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας

 

 

 

BREAKING MUSIC