Νέο δισκογραφικό label: Submersion Records

Ένας ακαδημαϊκός, ένας καλλιτέχνης κι ένας έμπορος ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική με σκοπό να κυκλοφορήσουν μια σειρά από μουσικές κυκλοφορίες σε κασέτες περιορισμένων κομματιών

BREAKING
 

Ένας ακαδημαϊκός, ένας καλλιτέχνης κι ένας έμπορος ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική με σκοπό να κυκλοφορήσουν μια σειρά από μουσικές κυκλοφορίες σε κασέτες περιορισμένων κομματιών

Υπάρχουν φορές που η μοναδική επιλογή είναι η πορεία προς τα εμπρός. 

Από όλους τους πιθανούς λόγους που θα μπορούσε να επιλέξει κάποιος για να λάβει κίνητρο να ξεκινήσει ένα δισκογραφικό label στην Ελλάδα του 2020 (ήδη ακούγεται σαν δυστοπικό σενάριο), η ανάγκη για κίνηση θα έπρεπε να είναι στην κορυφή της λίστας.

Ένας ακαδημαϊκός, ένας καλλιτέχνης κι ένας έμπορος ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική, τη διεργασία για το χτίσιμο μιας κυκλοφορίας και το πάθος για ένα vintage format μουσικού φορέα και έδωσαν ζωή στη Submersion Records, με σκοπό να κυκλοφορήσουν μια σειρά από μουσικές κυκλοφορίες σε κασέτες περιορισμένων κομματιών και να φέρουν κάτω από μια στέγη μερικούς από τους αγαπημένους τους μουσικούς. 

Ίσως είναι ένα όνειρο που είχε μείνει υπερβολικά πολύ καιρό κρυμμένο πίσω από ένα μισοτελειωμένο λογότυπο με ένα αρχαϊκό σκάφανδρο. Ίσως μια πολύχρονη τριβή με μουσικές ηχογραφήσεις και μεμονωμένες underground κυκλοφορίες που αναζητούσε να αποκτήσει ένα πιο "επίσημο" σπίτι. Ίσως η επιδίωξη του να κάνεις την μεθοδική οργάνωση και τους αριθμούς να πάρουν υπόσταση σε μια λειτουργική μηχανή καλλιτεχνικής παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι μια και μόνο. Η Submersion Records είναι εδώ και η πρώτη κυκλοφορία είναι ήδη στις πρέσες, με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 16 Οκτωβρίου 2020. Το “Sublimation” είναι ένα Split EP, όπου τις πλευρές μοιράζονται οι Six Steps Above The Earth και οι I, The Chaos. 50 λεπτά πειραματικού ambient/drone από 2 εξαιρετικές μπάντες με βάση την Θεσσαλονίκη, μοιρασμένου σε 2 πλευρές limited κασέτας και σε digital μορφή, σε όλες τις streaming πλατφόρμες.  

Facebook

Spotify

BREAKING MUSIC