On line συναυλία των Nouvelle Vague στα 55α Δημήτρια

Το φετινό φεστιβάλ που διεξάγεται διαδικτυακά, θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο

BREAKING
 

Το φετινό φεστιβάλ που διεξάγεται διαδικτυακά, θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 20:20 θα απολαύσουμε μια μοναδική συναυλία των αγαπημένων Nouvelle Vague οι οποίοι θα κλείσουν το φετινό φεστιβάλ των 55ων Δημητρίων που φέτος διεξάγεται διαδικτυακά.

Οι Nouvelle Vague είναι ένα ντουέτο από την Γαλλία που δημιουργήθηκε το 2003. Ξεκίνησαν από το Παρίσι, αλλά η χάρη τους ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα της Γαλλίας.

Έχοντας μεγαλώσει με τα περίφημα new wave συγκροτήματα της περιόδου 1977-1984, oι δύο μουσικοί επέλεξαν να διασκευάσουν διαχρονικές συνθέσεις punk, post punk από new wave συγκροτήματα.

Επειδή όμως τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν θα είχε κανένα νόημα να διασκευαστούν με ανάλογες ενορχηστρώσεις, οι Nouvelle Vague αποφάσισαν να κρατήσουν το μελωδικό πυρήνα κάθε σύνθεσης και να επανεκτελέσουν τα πάντα από την αρχή.

Tα τελευταία χρόνια έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο, ενώ έχουν εμφανιστεί μαζί και με τους Dead Can Dance στο Hollywood Bowl του Los Angeles. Έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό και των μεγάλων φεστιβάλ και των μικρών clubs και φυσικά όσοι τους έχουμε δει live σε κάποια από τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, έχουμε κάθε λόγο να ξαναδώσουμε ραντεβού με την εμπνευσμένη μπάντα από τη Γαλλία.

ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για να παρακολουθήσετε τη συναυλία

BREAKING MUSIC