Σήμερα: H Dua Lipa ονειρεύεται τη disco του '70

Live streaming αφιερωμένο στην κουλτούρα των club μέσα στις δεκαετίες

BREAKING
 

Live streaming αφιερωμένο στην κουλτούρα των club μέσα στις δεκαετίες

Με αναφορές στο περίφημο Studio 54 της Νέας Υόρκης, τη disco που την δεκαετία του '70 ήταν το σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή ζωή της πόλης από το οποίο είχαν περάσει οι πάντες (Richard Gere, Woody Allen, Drew Barrymore, Grace Jones, Elton John, Al Pacino, Dolly Parton και Donald Trump), η Dua Lipa παρουσιάζει σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου (22.30 ώρα Βρετανίας), ένα live streaming.

Η ίδια το περιργράφει ως ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι μέσα στο χρόνο, το χώρο, τις ντισκομπάλες, τη ντίσκο και τα beats με αναφορά στην παγκόσμια κουλτούρα των club μέσα στις δεκαετίες. Περισσότερο ζωντανή ταινία παρά κανονικό show, το Studio 2054 όπως ονομάζεται το θέαμα που ετοιμάζει η Βρετανίδα καλλιτέχνης, θα είναι όπως η ίδια λέει «μια ηλεκτρική εμπειρία» στην οποία θα τραγουδάει, θα χορεύει και θα κυριαρχεί στην πίστα.

Με guest stars όπως ο Elton John και η Kylie Minogue, μουσικούς έκπληξη και ακροβάτες, θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τραγούδια από το πολυπλατινένιο «Future Nostalgia» και τον πιο πρόσφατο δίσκο της «Club Future Nostalgia».

Εισιτήρια για το live streaming μπορείτε να αγοράσετε ΕΔΩ

BREAKING MUSIC