Αποστάσεις από τον Jon Schaffer παίρνουν οι Iced Earth

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος συμμετείχε στη διαδήλωση στο Καπιτώλιο

BREAKING
 

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος συμμετείχε στη διαδήλωση στο Καπιτώλιο

Αδειάζουν τον κιθαρίστα τους, Jon Schaffer, οι Iced Earth, μετά τα ντοκουμέντα που τον δείχνουν να συμμετέχει στον όχλο που την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου εισέβαλε στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.

Το δημοφιλές και στην Ελλάδα heavy metal συγκρότημα σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι «δεν εγκρίνουμε ούτε υποστηρίζουμε  επεισόδια ή τις πράξεις βίας στις οποίες συμμετείχαν διαδηλωτές στο Καπιτώλιο», προσθέτοντας ότι «ελπίζουμε οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luke Appleton (@lukeappletonofficial)

Υπενθυμίζεται ότι ο Schaffer αναζητείται από τις αρχές της Ουάσινγκτον, καθώς φωτογραφίες και βίντεο τον απεικονίζουν ανάμεσα στους εισβολείς στο Καπιτώλιο, ενώ στο κοντινό παρελθόν είχε υιοθετήσει δημόσια τους αστήρικτους ισχυρισμούς του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για νοθεία στις προεδρικές εκλογές.

Μάλιστα, σε δημόσιες τοποθετήσεις τους ο Schaffer είχε κάνει αναφορές και σε ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας που διασπείρουν διάφοροι οπαδοί του Τραμπ στα social media. Και μη χειρότερα…

BREAKING MUSIC