Τα πρώτα ελληνικά τραγούδια της νέας χρονιάς που ξεχωρίσαμε

 
OPINIONS

Ένα ολοκληρωμένο album και τρία singles περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής στα αγαπημένα μας

Αφροδίτη Παπακαλού

Επειδή πλέον το έχουμε πάρει απόφαση ότι η χειμερινή σεζόν έχει χαθεί σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων και live ελπίζουμε και… ευχόμαστε να δούμε προς το καλοκαίρι, ας ρίξουμε μια ματιά σε νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες.

«Σκοπός χαμένος» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Νίκου Ξυδάκη, σε ποίηση Τέλλου Άγρα και ερμηνεία της Βερόνικας Δαβάκη. Την προσαρμογή των στίχων έχει κάνει ο ίδιος ο συνθέτης.

Το τραγούδι που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group αποτελεί προπομπό του ολοκληρωμένου album του Νίκου Ξυδάκη με την Βερόνικα Δαβάκη, που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη, με τίτλο «Άσωτοι καιροί».

«Σταθερό», είναι το νέο single της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Πρόκειται για την διασκευή τραγουδιού «Impagliatori d' aquile» που είχε ερμηνεύσει η Mina σε ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Και αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το καινούριο album της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που αναμένουμε.

«Υποκοριστικά», είναι το νέο τραγούδι της Ευσταθίας

Η τραγουδοποιός, παρουσίασε το νέο της single ψηφιακά «όπως το επιβάλλουν οι καιροί», σύμφωνα με την ίδια, μέσα από το νέο κανάλι της στο YouTube.

«Νυχτέρι»: Το νέο album του Αλέξανδρου Καψοκαβάδη

Περιέχει οχτώ τραγούδια και δύο οργανικά κομμάτια όλα σε μουσικές του τραγουδοποιού.

Tους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν οι Μαρίνος Καρβελάς, Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, Βασίλης Κομύτης, Σταύρος Δάλκος, Κώστας Μπακούρης και Αλέξανδρος Τσώτσης και ερμηνεύουν οι Ασπασία Στρατηγού, Μαρία Αναματερού, Ζαχαρίας Καρούνης, Πέτρος Κουλουμής, Θοδωρής Μέρμηγκας, Βασίλης Προδρόμου και Μάνος Σύριος.

OPINIONS