Με το ίδιο εισιτήριο θα παρακολουθήσουμε το live streaming του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή 26 έως και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του σημαντικού τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στη μετάδοση της Κυριακής

BREAKING
 

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή 26 έως και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του σημαντικού τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στη μετάδοση της Κυριακής

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε (ξανά) τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από το Σταυρό του Νότου θα έχουμε από σημέρα Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Φεβρουαρίου μετά και το σημαντικό τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη διάρκεια του live streaming της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, «αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε κάποιους θεατές, δίνεται η δυνατότητα σε όλους -ανεξαιρέτως- να παρακολουθήσουν ξανά τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την Παρασκευή 26/2 (00:01) ως και το Σάββατο 27/2 (23:59).

Η διαδικασία θέασης είναι η ίδια και χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (barcode) που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την συναυλία μέσα σε 4 ώρες από την στιγμή που θα καταχωρήσει τον κωδικό του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Stray Music και ο Σταύρος του Νότου ζητούν συγγνώμη σε όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη χθεσινή συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, λόγω σημαντικού τεχνικού προβλήματος.

Με γνώμονα το σεβασμό τους απέναντι στο κοινό και το αίσθημα που μόνο μια ζωντανή συναυλία μπορεί να αποδώσει, προτίμησαν να πραγματοποιήσουν τη διεξαγωγή μιας live συναυλίας, αντί για την προβολή μιας έτοιμης μαγνητοσκοπημένης.

Δυστυχώς η τεχνολογία μας πρόδωσε και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της εκδήλωσης.

Αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε κάποιους θεατές, δίνεται η δυνατότητα σε όλους -ανεξαιρέτως- να παρακολουθήσουν ξανά τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την Παρασκευή 26/2 (00:01) ως και το Σάββατο 27/2 (23:59).

Η διαδικασία θέασης είναι η ίδια και χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (barcode) που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την συναυλία μέσα σε 4 ώρες από την στιγμή που θα καταχωρήσει τον κωδικό του.

Σας ζητούμε ξανά συγγνώμη και σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

BREAKING MUSIC