Αγγλία: Clubs και φεστιβάλ μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες τους 21 Ιουνίου

Σε τέσσερα στάδια η άρση του lockdown με την αρχή να γίνεται από τον Μάρτιο

BREAKING
 

Σε τέσσερα στάδια η άρση του lockdown με την αρχή να γίνεται από τον Μάρτιο

Το νωρίτερο από τις 21 Ιουνίου, θα μπορούν να αρχίσουν στην Αγγλία τα Φεστιβάλ και να ανοίξουν τις πόρτες τους τα clubs.

Με βάση τον οδικό χάρτη που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Boris Johnson, η κυβέρνηση ελπίζει να άρει όλους τους περιορισμούς στις κοινωνικές επαφές μέχρι τις 21 Ιουνίου. Η κυβέρνηση θέλει να μπορούν να έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται μεγάλα events έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αυτό σημαίνει ότι τα clubs θα μπορούσαν να ανοίξουν ξανά και να αρθούν οι περιορισμοί στα μουσικά φεστιβάλ από τη στιγμή που κρούσματα, νοσηλείες και θάνατοι συνεχίσουν να μειώνονται. Αν ισχύσει αυτό θα ανοίξουν ξανά από τις 21 Ιουνίου το νωρίτερο.

Η άρση της καραντίνας θα γίνει σε τέσσερα στάδια ξεκινώντας από τον Μάρτιο με σχολεία και οργανωμένα υπαίθρια αθλήματα.

Στις 12 Απριλίου η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους σε παμπ και εστιατόρια μπορεί να ανοίξει ξανά. Μπορεί να εφαρμόζεται ο κανόνας των έξι ατόμων σε εξωτερικούς χώρους για ποτό και φαγητό και μουσική από DJ.

Η τρίτη φάση αρχίζει στις 17 Μαΐου με παμπ και εστιατόρια να σερβίρουν σε εσωτερικούς χώρους με την εφαρμογή του κανόνα των έξι.

Από την ίδια μέρα θα επιτρέπονται οι εκδηλώσεις με κοινό 1.000 ατόμων σε εσωτερικό χώρο και 4.000 σε εξωτερικό. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι θεατές θα είναι καθήμενοι και οι εκδηλώσεις θα αφορούν θέατρο ή μουσική.

Στόχος στις 21 Ιουνίου, η κυβέρνηση να ανοίξει ό,τι έχει να κάνει με μεγάλες εκδηλώσεις.

BREAKING MUSIC