«Billie Eilish: The World's A Little Blurry»

Πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου για το ντοκιμαντέρ με παράλληλες εκδηλώσεις

BREAKING
 

Πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου για το ντοκιμαντέρ με παράλληλες εκδηλώσεις

Με μια σειρά εκδηλώσεων θα συνοδευτεί η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Billie Eilish: The World's A Little Blurry», που κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

H Billie Eillish μοιράστηκε και μια ζωντανή εκτέλεση του «Ilomilo», το οποίο έδωσε και το όνομα του το ντοκιμαντέρ μέσα από ένα στίχο.

Παράλληλα, μια μέρα πριν την πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί και ένα live event με οικοδεσπότη τον ραδιοφωνικό παραγωγό Zane Lowe.

Πριν λίγες ημέρες η Eillish μιλώντας στην εκπομπή «The Late Show» του Stephen Colbert αναφερόμενη στα γυρίσματα, χαρακτήρισε ως «παράξενη εμπειρία» να ακολουθείται κάποιος σχεδόν συνέχεια από κάμερες για τρία χρόνια, διευκρινίζοντας ωστόσο πως όταν χρειαζόταν χρόνο μακριά από τις κάμερες αυτό γινόταν σεβαστό.

Πρόσθεσε παράλληλα ότι «αυτό που θα δουν οι τηλεθεατές είναι ένα μόνο κομμάτι της ζωής μου που αφορούσε τη συγκεκριμένη περίοδο. Δεν θα δουν όλα όσα συνέβησαν παρόλα αυτά σε όλο το ντοκιμαντέρ είμαι ο εαυτός μου. Και είναι κάπως απογοητευτικό γιατί ήμουν πάρα πολύ εκνευριστική τότε. Είναι σκληρό να το βλέπω». 

Υπενθμίζεται ότι η Apple για να αποκτήσει τα δικαιώματα πλήρωσε στην Eilish 25 εκατ. δολάρια.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο R.J. Cutler (The September Issue, The War Room).

BREAKING MUSIC