Τα streaming του Σαββατοκύριακου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Κοντραφούρης, Vassilikos και «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου», περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα

BREAKING
 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Κοντραφούρης, Vassilikos και «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου», περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα

Λιγότερες οι επιλογές μας για streaming αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο και οι έξι προτάσεις είναι εξαιρετικές. Τα τέσσερα streaming είναι με εισιτήριο και τα δύο δωρεάν.

 

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε (ξανά) την συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από το Σταυρό του Νότου θα έχουμε από σημέρα Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Φεβρουαρίου μετά και το σημαντικό τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη διάρκεια του live streaming της Κυριακής.

Εισιτήριο 10 ευρώ

 

 

Το Live Looping του Αλκίνοου Ιωαννίδη, που άνοιξε το πρόγραμμα των παραστάσεων στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου το καλοκαίρι που μας πέρασε (17 & 18 Ιουλίου), θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δωρεάν από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και για 48 ώρες στο YouTube (Greek Festival) του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

 

 

Ο τζαζ πιανίστας και οργανίστας Γιώργος Κοντραφούρης παρουσιάζει το τελευταίο του άλμπουμ «The Passing» μέσα από το οποίο εξερευνά το πιάνο ως μέσο ανασκόπησης των μουσικών του αναμνήσεων, με τη μορφή ενός jazz trio.

Η πρεμιέρα του live streaming είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και η παράσταση θα παραμείνει διαθέσιμη έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

 

Η παράσταση του 2016 «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» παρουσιάζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η αναμέτρηση της παράστασης με δύο μύθους, τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον σκηνοθέτη Θέμη Μουμουλίδη που κερδήθηκε, επιτυγχάνοντας την μεταμόρφωση των τραγουδιών σε μια γοητευτική παράσταση.

Εισιτήριο 12 ευρώ

 

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για πρώτη φορά την «Εποχή του Θερισμού».

Mία μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για livestream, από τη σκηνή του Vox την Κυριακή στις 28 Φεβρουαρίου.

Τιμή εισιτηρίου 14,90

 

Ο Vassilikos LIVE από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Ο VASSILIKOS παρουσίασε τον Ιούλιο του 2020 στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, μαζί με τον Alexandros Livitsanos στις ενορχηστρώσεις και τη σύμπραξη του Ventus Ensemble, το «Κολάζ», μια μουσική αναδρομή της πορείας του με διαφορετικές εκτελέσεις των καλύτερων στιγμών του.
Απολαύστε τη συναυλία του Vassilikos διαθέσιμη online από σήμερα έως και την Κυριακή 28/02 στις 23.00, στο snfcc.org/VassilikosOnDemand

BREAKING MUSIC