«Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols»

Ο Danny Boyle ετοιμάζει σειρά για το θρυλικό συγκρότημα

BREAKING
 

Ο Danny Boyle ετοιμάζει σειρά για το θρυλικό συγκρότημα

Μίνι τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων για την ιστορία του συγκροτήματος Sex Pistols, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα.

Η σειρά βασίζεται στα απομνημονεύματα του Steve Jones με τίτλο «Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol» (2018) και τη σκηνοθετεί ο Danny Boyle.

Στο ρόλο του Steve Jones θα είναι ο Toby Wallace, του John Lydon ο Anson Booth, τον Sid Vicious θα υποδυθεί ο Louis Partridge, ο Jack Slater τον Paul Cook, ο Fabien Frankel τον Glen Matlock και ο Dylan Llewellyn τον Wally Nightingale.

Τον Malcolm McLaren μάνατζερ του συγκροτήματος, θα ενσαρκώσει ο Thomas Brodie-Sangster (The Queen’s Gambit), ενώ η Talulah Riley θα εμφανιστεί στο ρόλο της βρετανίδας σχεδιάστριας μόδας Vivienne Westwood.

Μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες.

«Φανταστείτε να μπαίνετε στον κόσμο του “ The Crown” και του “ Downton Abbey” με τα φιλαράκια σας και να ουρλιάζετε τα τραγούδια σας και τη λύσσα σας σε όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν. Αυτή είναι η στιγμή που άλλαξε για πάντα η βρετανική κοινωνία και κουλτούρα…», δήλωσε ο Danny Boyle σύμφωνα με το Rolling Stone.

Photo: Sex Pistols Facebook

BREAKING MUSIC