Τι θα δούμε σε streaming το Σαββατοκύριακο;

Ελάχιστες οι προτάσεις και μόλις μία για να μας θυμίζει ότι είναι απόκριες...

BREAKING
 

Ελάχιστες οι προτάσεις και μόλις μία για να μας θυμίζει ότι είναι απόκριες...

Έξι συναυλίες σε streaming μας περιμένουν αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ από την Κυριακή αρχίζει και η λειτουργία της GNO TV της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Από τις προτάσεις μας η μία είναι δωρεάν, ενώ για τις υπόλοιπες απαιτείται η αγορά εισιτηρίου. Εξαίρεση αποτελεί το μουσικό διήμερο της πλατφόρμας estage όπου το εισιτήριο είναι προαιρετικό.

 

Το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 12.00 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκπέμπει από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και φέρνει στις οθόνες μας μια ξεσηκωτική συναυλία από τους Burger Project.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου, θα μεταδοθεί η συναυλία που είχε δώσει ο Δημήτρης Μητροπάνος στο Ηρώδειο το 2009.

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας και 30 ώρες on demand

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Αγορά εισιτηρίων: viva.gr

 

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν δύο επιπλέον προβολές για το «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου».

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Αγορά εισιτηρίων: viva.gr

To Σάββατο 13 Μαρτίου, οι Human Touch κάνουν πρεμιέρα στις οθόνες μας, σε online streaming από το Half Note.

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Αγορά εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/human-touch/

Στις 13 Μαρτίου πραγματοποιείται η δεύτερη μέρα του Unlocked Sessions του online μουσικού διήμερο που φιλοξενείται στην πλατφόρμα eStage, με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

Η προβολή των συναυλιών θα πραγματοποιηθεί χωρίς εισιτήριο. Ωστόσο σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές σημειώνουν: «Ζητάμε από το κοινό να στηρίξει την αξιοπρέπεια των μουσικών, των τεχνικών, των συναυλιακών χώρων και όλων όσων εργάζονται μπροστά ή πίσω από τον πολιτισμό, μέσω των εθελοντικών δωρεών της πλατφόρμας eStage προς ενίσχυση του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, την ημέρα της προβολής».

Με τη συναυλία Nikos Papadogiorgos: The Art of Song, συνεχίζονται οι Live Streaming μεταδόσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 21:00.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Αγορά εισιτηρίων: viva.gr

Την Κυριακή 14 Μαρτίου, αρχίζει η πλήρης λειτουργία της GNO TV της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Οι παραστάσεις που ανεβαίνουν στην GNO TV θα παραμένουν διαθέσιμες στο κοινό για 4 έως 8 μήνες. 

Τιμή Εισιτηρίου: 5 και 10 ευρώ

Αγορα εισιτηρίων: ticketservices.gr & tickets.public.gr

 

BREAKING MUSIC