Αυτοί οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν ζωντανά στα Grammy

Λίγες ώρες απομένουν πριν από την μεγάλη τελετή - Οι ηχηρές απουσίες

BREAKING
 

Λίγες ώρες απομένουν πριν από την μεγάλη τελετή - Οι ηχηρές απουσίες

Η λαμπερή βραδιά των 63ων βραβείων Grammy πλησιάζει και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου στο «Staples Center» του Los Angeles με οικοδεσπότη τον κωμικό Trevor Noah.

Κατά τη διάρκεια της απονομής θα εμφανιστούν ζωντανά οι Bad Bunny, Billie Eilish, Taylor Swift, Dua Lipa, Black Pumas, Cardi B, BTS, Brandi Carlile, DaBaby, Doja Cat, Post Malone, Mickey Guyton, HAIM, Brittany Howard, Miranda Lambert, Lil Baby, Chris Martin, John Mayer, Megan Thee Stallion, Maren Morris, Roddy Ricch και Harry Styles.

Η φετινή λίστα των βραβείων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εννέα υποψηφιότητες για τη Beyoncé (τέσσερις για το «Black Parade») και ακολουθούν με έξι υποψηφιότητες Taylor Swift, Dua Lipa και Roddy Ricch.

Στις υποψηφιότητες συναντάμε ακόμα τους Billie Eilish, Britanny Howard, Justin Bieber, Phoebe Bridgers, ενώ τις πρώτες τους υποψηφιότητες έλαβαν οι Megan Thee Stallion, Harry Styles, Doja Cat και BTS.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα

Πάντως, τη λαμπρή τελετή επισκίασε τόσο η ανακοίνωση του Weeknd να μποϊκοτάρει τα βραβεία όσο και του Zayn Malik, του οποίου το album «Nobody Is Listening» δεν προτάθηκε για υποψηφιότητα. Ο ίδιος έγραψε στο twitter:«F*ck the Grammys και όσους σχετίζονται με αυτά, εκτός και αν κάνετε χειραψίες και στέλνετε δώρα. Του χρόνου θα σας στείλω ένα καλάθι με γλυκά».

BREAKING MUSIC