Τα streaming του Σαββατοκύριακου

Μόλις τέσσερα στον αριθμό εκ των οποίων το ένα live

BREAKING
 

Μόλις τέσσερα στον αριθμό εκ των οποίων το ένα live

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Αφιέρωμα στον Ennio Morricone και Σολίστ της Κ.Ο.Α., περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για τις online μουσικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου.

Το Σάββατο στις 21:00 ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης θα μας κρατήσει συντροφιά από τη σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Με τη λύρα του, τους μουσικούς συνοδοιπόρους του και με έκδηλη την ανάγκη του να επικοινωνήσει, υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, επέλεξε να πραγματοποιήσει μία live streaming συναυλία από την πόλη του, το Ηράκλειο Κρήτης.

Εισιτήρια 5 ευρώ

Αγοράστε ΕΔΩ

Το Σάββατο στις 20:30, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει μία μαγνητοσκοπημένη συναυλία, ενώ στο πόντιουμ θα βρίσκεται ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Λουκάς Καρυτινός.

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι δωρεάν

Έως τις 22 Μαρτίου, θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το αφιέρωμα στον Ennio Morricone στο Christmas Theater On Line.

Στην συναυλία θα παρακολουθήσουμε μια μεγαλειώδη παρουσίαση των διάσημων έργων που έχει γράψει ο αξέχαστος συνθέτης για τις ταινίες: «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος», «Κάποτε στην Αμερική», «Για μια Χούφτα Δολάρια», «Οι Μισητοί 8», «Ένας Εναντίον Δέκα», «Άδωξοι Μπάσταρδη», «Οι Αδιάφθοροι», «Η συμμορία των Σικελών» κ.α.

Εισιτήρια 12 ευρώ

Αγοράστε ΕΔΩ

 

Την Κυριακή 21 Μαρτίου το Μέγαρο Μουσικής γιορτάζει τα 30 χρόνια του με μια επετειακή συναυλία.

Την συναυλία μπορούμε να την παρακολουθήσουμε δωρεάν.

BREAKING MUSIC