Είδα το live streaming της Μαρίζας Ρίζου

 
REVIEWS

Το live ήταν άψογα δουλεμένο – εξαιρετική και η σκηνοθεσία, η σκηνή του Σταυρού του Νότου είχε μεταμορφωθεί...

 Και η Μαρίζα αεικίνητη όπως πάντα, τραγουδούσε, χόρευε, συνομιλούσε με τα μέλη της μπάντας και διάβαζε τα μηνύματα θαυμαστών της που έρχονταν από όλον τον κόσμο.

Της Αφροδίτης Παπακαλού

Την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα live της και η οποία την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητή στο κοινό που την ακολουθεί φανατικά, προσπάθησε να δημιουργήσει η Μαρίζα Ρίζου μέσα από το live streaming της από την κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου το βράδυ της Κυριακής.

Αν τα κατάφερε; Η απάντηση είναι ναι!

Αν και στην αρχή παραδέχθηκε ότι στα live κοιτάει αν οι θεατές είναι λιγότεροι από τα μέλη της μπάντας, παρά ταύτα σύντομα και η ίδια και η μπάντα ανέβασαν στροφές και φάνηκαν να διασκεδάζουν όπως κάνουν άλλωστε κάθε φορά.

Μάλιστα φρόντιζε κάθε τόσο να καλεί τους θεατές να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό event στέλνοντας μηνύματα, τραγουδώντας, χειροκροτώντας και χορεύοντας από τα σπίτια τους.

Επί δύο ώρες και δέκα λεπτά, η Μαρίζα Ρίζου με θετική και παιχνιδιάρικη διάθεση, έδωσε μία συναυλία με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως και άλλα αγαπημένα της με τις απαραίτητες (και αγαπημένες μας) πρόζες ανάμεσά τους.

Το live ήταν άψογα δουλεμένο – εξαιρετική και η σκηνοθεσία, η σκηνή του Σταυρού του Νότου είχε μεταμορφωθεί και η Μαρίζα αεικίνητη όπως πάντα, τραγουδούσε, χόρευε, συνομιλούσε με τα μέλη της καλοκουρδισμένης μπάντας και διάβαζε τα μηνύματα θαυμαστών της που έρχονταν από όλον τον κόσμο.

Είναι σίγουρα από τα καλύτερα live streaming που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα και όπως είπε η ίδια «ήταν μια πρώτη εσάνς από όσα θα ζήσουμε παρέα στα επόμενα live. Θα περιμένω την στιγμή που θα βρεθούμε από κοντά!».

REVIEWS