Το STAGES A/LIVE παρουσιάζει τους 63 HIGH στην σκηνή του Eightball

Στις 4 Απριλίου, μία από τις καλύτερες ska-punk μπάντες στην Ελλάδα ανεβαίνει στη σκηνή του θρυλικού συναυλιακού χώρου της Θεσσαλονίκης

BREAKING
 

Στις 4 Απριλίου, μία από τις καλύτερες ska-punk μπάντες στην Ελλάδα ανεβαίνει στη σκηνή του θρυλικού συναυλιακού χώρου της Θεσσαλονίκης

Μια αυθεντική μπάντα που ανεβαίνει ξανά στη σκηνή για να αλλάξει τον κόσμο μας, από έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Οι 63 high εκπέμπουν ζωντανά από το Eightball για να μας χαρίσουν μια συναυλία που θα μας θυμίσει όλα εκείνα που μας λείπουν έναν χρόνο τώρα. Τραγούδια που πηγάζουν από την καθημερινότητα και μιλούν για τους ανθρώπους γύρω μας, εκείνους που έφυγαν αλλά και εκείνους που θα έρθουν, ήχος που μεταδίδεται στο κοινό και ηλεκτρίζει ακόμη και μέσα από τις οθόνες μας.

Ξεκίνησαν την πορεία τους πριν από σχεδόν 25 χρόνια στη Θεσσαλονίκη με επιρροές από τη τζαμαϊκανή reggae, τη βρετανική ska και τον hardcore punk ήχο της Δυτικής ακτής των ΗΠΑ. Με τις αρχές της DIY κουλτούρας βαθιά ριζωμένες μέσα τους, από τα τέλη των 90s οι 63 High έχουν κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες live μπάντες των μουσικών genres που υπηρετούν, έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες gigs, εντός κι εκτός συνόρων: σε μικρά venues και μεγάλα φεστιβάλ, πότε μόνοι τους και πότε στο πλευρό γκρουπ-θρύλων όπως οι Ska-P, οι No Fun at all και οι Los de Abajos.

Οι 63 high μέσα από το YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση την Κυριακή 4 Απριλίου.

63 High

  • Χρήστος Λιαγκούρης: Τύμπανα & Φωνή
  • Αλέξης Δούμος: Κιθάρα & Φωνή
  • Πάρης Παπαδόπουλος: Μπάσο
  • Διονύσης Κωσταντινίδης: Κιθάρα
  • Ηλίας Δέλλιος: Τρομπόνι
  • Δημήτρης Χαρατζίδης: Σαξόφωνο

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

BREAKING MUSIC