Τι θα δούμε σε streaming το Σαββατοκύριακο;

Half Note, Vox Stage αλλά και λιμάνι Αμοργού τα σημεία της διαδικτυακής συνάντησης

BREAKING
 

Half Note, Vox Stage αλλά και λιμάνι Αμοργού τα σημεία της διαδικτυακής συνάντησης

Ελάχιστες είναι οι προτάσεις των μουσικών streaming αυτό το Σαββατοκύριακο - μόλις τέσσερις στον αριθμό, με το live streaming της Ματούλας Ζαμάνη από την Αμοργό την Κυριακή 11 Απριλίου να έρχεται να δώσει έναν άλλο αέρα.

Σημειώνεται ότι το live streaming του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ από τη σκηνή του Gazarte που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, μεταφέρεται για τη Δευτέρα 26 Απριλίου λόγω διαδικτυακής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Απριλίου στη μνήμη της ημέρας των γενεθλίων του Παύλου Φύσσα.

Το Σάββατο 10 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από τις τρεις βραδιές (10, 17 και 24 Απριλίου) όπου 20 trappers θα βρεθούν στη σκηνή του VOX Stage.

Σάββατο 10/4 στις 21.00

Light / Mad Clip / Hawk / Strat /  Vlospa / Moose

Εισιτήρια: 10€ ανά event / 25€ Early Bird 3 events Package

Αγοράστε ΕΔΩ

 

Ο Βασίλης Ρακόπουλος (στενός φίλος και συνεργάτης της Αρλέτας για πολλές δεκαετίες)  και η Νάνα Μπινοπούλου, μαζί με τους μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Πέτρο Κούρτη, ξαναζωντανεύουν τραγούδια της Αρλέτας και των αγαπημένων της συνθετών Μάνου Χατζιδάκι και Γιάννη Σπανού, στη σκηνή του Half Note από τις 10 Απριλίου.

Εισιτήρια:10€

Αγοράστε ΕΔΩ

Το Σάββατο 10 Απριλίου στις 20:30, το Κουιντέτο Εγχόρδων Quintarco της ΚΟΑ, μας προσκαλεί σε μία βραδιά που θα μας φέρει κοντά χορεύοντας.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Για να απολαύσετε online τη συναυλία,πατήστε ΕΔΩ

Από το λιμάνι της Αμοργού την Κυριακή 11 Απριλίου η Ματούλα Ζαμάνη θα δώσει ένα live streaming ή όπως σημειώνει η ίδια «live screaming».

Εισιτήρια: 12 ευρώ

Αγοράστε ΕΔΩ

BREAKING MUSIC