'Ερχεται το πείραμα του Λίβερπουλ

Διήμερο event χωρίς αποστάσεις με τη συμμετοχή 6.000 clubbers

BREAKING
 

Διήμερο event χωρίς αποστάσεις με τη συμμετοχή 6.000 clubbers

Στις 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, το ιστορικό club Circus στο Λίβερπουλ, θ’ ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά μετά την έναρξη της πανδημίας και τα απαγορευτικά μέτρα προκειμένου να πραγματοποιήσει μία πιλοτική διήμερη μουσική εκδήλωση.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν περίπου 6.000 clubbers και δεν θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, ενώ δεν θα απατούνται μάσκες.

Το συγκεκριμένο event γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος μελέτης συναυλιών στο οποίο οι επιστήμονες προσπαθούν να δουν τι θα συμβεί σε μια μεγάλη συνάθροιση ατόμων σε κλειστό χώρο όπως ένα club.

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος

Οι προϋποθέσεις για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο και να λάβει μέρος είναι να είναι άνω των 18, να προέρχεται από το Λίβερπουλ, να είναι υγιής και να μην έχει συμπτώματα COVID-19.

Αυτό που υπογραμμίζουν οι διοργανωτές είναι ότι δεν θα πρέπει να παρακολουθήσουν το event άτομα τα οποία ανήκουν σε ευπαθείς, προστατεύουν ευπαθή άτομα καθώς και γυναίκες σε εγκυμοσύνη.

Το πρόγραμμα αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να παρέχει κρίσιμα επιστημονικά δεδομένα για το πώς τα events μπορούν να αρχίσουν ξανά με ασφάλεια σαν κομμάτι του οδικού χάρτη εξόδου από το lockdown το οποίο δεν θα γίνει νωρίτερα από τις 21 του μήνα.

Fatboy Slim, The Blessed Madonna και πολλοί ακόμα

Στο εντυπωσιακό line up για το διήμερο ήδη έχουν κλείσει οι Fatboy Slim, The Blessed Madonna, Jayda G και πολλοί ακόμα.

Όσοι αγοράσουν εισιτήρια θα πρέπει να κάνουν ένα rapid test 24 ώρες πριν το event. Αυτοί που θα το παρακολουθήσουν θα πρέπει να κάνουν test την ημέρα του event και πέντε μέρες μετά για να διαπιστωθεί εάν ο ιός μεταδόθηκε ή όχι.

Photo: Circus Facebook

 

 

BREAKING MUSIC