Παρουσία κοινού ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision

Η Ολλανδική κυβέρνηση έδωσε το βράδυ της Πέμπτης το πράσινο φως αλλά για περιορισμένο αριθμό θεατών

BREAKING
 

Η Ολλανδική κυβέρνηση έδωσε το βράδυ της Πέμπτης το πράσινο φως αλλά για περιορισμένο αριθμό θεατών

Παρουσία κοινού θα πραγματοποιηθεί τελικά ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ τόσο τις δύο βραδιές των ημιτελικών όσο και την βραδιά του τελικού.

Ο αριθμός των θεατών «κλείδωσε» στους 3.500 οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Την απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης, μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, ενώ έγινε και σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με θεατές, ωστόσο επικρατούσε αβεβαιότητα εξαιτίας του υψηλού αριθμού κρουσμάτων της πανδημίας.

Στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα λάβουν μέρος 39 χώρες. Αρμενία, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία αποχώρησαν, ενώ επιστρέφουν Βουλγαρία και Ουκρανία μετά την απουσία τους το 2019.

Οι δύο ημιτελικοί - εξαιρούνται Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο (Big 5) μαζί με την Ολλανδία που είναι η διοργανώτρια χώρα και πάνε απευθείας τελικό, θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Μαΐου, ενώ ο τελικός με τα 26 τραγούδια που θα έχουν προκριθεί θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου.

 

BREAKING MUSIC