Ανοίγει η Ο2 με πλήρη χωρητικότητα

Τα Welcome Back Shows θ’ αρχίσουν από τον Αύγουστο και όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές θα έχουν ένα πλούσιο line-up από μουσικούς και ηθοποιούς

BREAKING
 

Τα Welcome Back Shows θ’ αρχίσουν από τον Αύγουστο και όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές θα έχουν ένα πλούσιο line-up από μουσικούς και ηθοποιούς

Μετά από λουκέτο που είχε βάλει από τον Μάρτιο του 2020 η O2 ανακοίνωσε ότι αρχίζει μια σειρά συναυλιών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με πλήρη χωρητικότητα.

Τα Welcome Back Shows θ’ αρχίσουν από τον Αύγουστο και όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές θα έχουν ένα πλούσιο line-up από μουσικούς και ηθοποιούς.

Το πρώτο event που ανακοινώθηκε είναι του βρετανού κωμικού Mo Gilligan + Friends και το The Black British Takeover στις 8 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα στην O2 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα BRIT Awards, που ήταν και η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με συγκεκριμένο αριθμό θεατών σαν μέρος του ερευνητικού προγράμματος της κυβέρνησης.

Η  Emma Bownes, αντιπρόεδρος προγραμματισμού της ιδιοκτήτρια εταιρείας της 02 είπε ότι «τα Welcome Back Shows σηματοδοτούν μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς και για τους φίλους μας, καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το κοινό σε πλήρη χωρητικότητα μετά από μια τόσο μακρά περίοδο. Σχεδιάζουμε μία σπουδαία σειρά από εκδηλώσεις που θα φέρουν τους καλύτερους από την κωμωδία, τον χορό, το afrobeat, τη rock και την pop στο Λονδίνο και θα δώσουν στους φανς αυτό που περιμένουν».

Από την πλευρά του ο Steve Sayer, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της O2 πρόσθεσε ότι «είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε κόσμο με πλήρη χωρητικότητα στην O2 και τα Welcome Back Shows θα φέρουν τόση χαρά στους φανς που μας έλειψαν τόσο πολύ όσο τους λείψαμε και εμείς».

Photo: The O2 Arena Facebook

BREAKING MUSIC