Πώς έγραψαν οι Sidetrack το νέο τους τραγούδι;

«Ίσως και υποσυνείδητα να πιστεύαμε ότι αρχίζοντας, να φτιάχνουμε μελωδίες και τραγούδια θα νιώσουμε με κάποιο μαγικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά στην καθημερινότητα μας»

BREAKING
 

«Ίσως και υποσυνείδητα να πιστεύαμε ότι αρχίζοντας, να φτιάχνουμε μελωδίες και τραγούδια θα νιώσουμε με κάποιο μαγικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά στην καθημερινότητα μας»

Πριν λίγες ημέρες, οι Sidetrack παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Όλα αλλιώς».

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και αποτελεί προάγγελο της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς του group με τίτλο «Όσο σκέφτεσαι το αύριο» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι Sidetrack των Μιχάλη Κεχαγιά και Στέργιου Δήμπα, μας περιγράφουν τη διαδικασία δημιουργίας του δίσκου τους εν μέσω καραντίνας.

«Ήταν λίγο μετά την πρώτη καραντίνα.

Παρατηρώντας τριγύρω μας να συμβαίνουν πράγματα πρωτόγνωρα, μουδιασμένοι από τα γεγονότα με τον κορωνοϊό αλλά και από διάφορα θέματα της τότε επικαιρότητας, αναζητούσαμε ένα τρόπο ώστε να ξεφύγουμε, έστω για κάποιες στιγμές, από όλη αυτή τη σύγχυση που επικρατούσε.

Γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι η προοπτική ζωντανών εμφανίσεων απομακρύνεται και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς αυτό επιτάσσουν οι συνθήκες. Επηρεασμένοι ψυχολογικά απο το όλο κλίμα, αποφασίσαμε ότι θα έκανε καλό στην διάθεση μας το να ξεκινήσουμε τις διεργασίες για ένα νέο άλμπουμ.

Ίσως και υποσυνείδητα να πιστεύαμε ότι αρχίζοντας, για άλλη μια φορά, να φτιάχνουμε μελωδίες και τραγούδια θα νιώσουμε με κάποιο μαγικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά στην καθημερινότητα μας.

Ως προς αυτό πέσαμε έξω, καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε και μέχρι να ολοκληρωθεί ο δίσκος άλλαξε άρδην η καθημερινή μας ζωή, συνεπεία της πανδημίας και όχι μόνο.

Κάτι που, αναμφίβολα, ισχύει για όλο τον κόσμο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παραγωγή της συγκεκριμένη δουλειάς έγινε με πολλή αγάπη και φροντίδα.

Η όλη διαδικασία μας βοήθησε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν στη ζωή μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Το πρώτο τραγούδι που ηχογραφήσαμε ήταν το “ΌΛΑ ΑΛΛΙΩΣ” που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σαν προπομπός του άλμπουμ. Όχι γιατί είχαμε επιλέξει από τότε ότι αυτό θα ήταν το πρώτο single της επερχόμενης κυκλοφορίας αλλά γιατί αρκετές φορές, σε όλες αυτές τις συναντήσεις στο στούντιο, συζητούσαμε ότι αν κάποια πράγματα περνούσαν από το χέρι μας, θα τα κάναμε τελείως διαφορετικά.

Ο τρίτος μας δίσκος θα έχει τίτλο “ΌΣΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ” και θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Για την υλοποίηση του χρωστάμε πολλά σε φίλους και συνεργάτες που για ακόμα μια φορά μας βοήθησαν συνεισφέροντας τις ιδέες και τις γνώσεις τους.

Χωρίς αυτούς σίγουρα θα ήταν όλα αλλιώς…»

Το νέο τραγούδι των Sidetrack κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group

BREAKING MUSIC