Έρχεται η «Ισημερία» του Glastonbury

Φεστιβάλ με 50.000 θεατές θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο

BREAKING
 

Φεστιβάλ με 50.000 θεατές θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ του Glastonbury, έλαβαν άδεια για ένα φεστιβάλ στη Worthy Farm η οποία θα τους επιτρέψει να φιλοξενήσουν πάνω από 50.000 θεατές. Το Glastonbury αποκάλυψε ότι το όνομα του event θα είναι «Equinox», δηλαδή ισημερία και θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Το φεστιβάλ συνήθως διαρκεί πέντε μέρες αλλά φέτος αναβλήθηκε λόγω των περιορισμών από την πανδημία του κορωνοϊού οι οποίοι δημιουργούν αβεβαιότητα σχετικά με την ποιότητα του φεστιβάλ αλλά και λόγω της απουσίας ασφάλισης του φεστιβάλ από την κυβέρνηση.

Η αίτηση για άδεια να υπάρξει ένα μικρότερο event υποβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η αίτηση εγκρίθηκε με πολλές προϋποθέσεις.

Το event δεν μπορεί να γίνει την ίδια περίοδο με το Glastonbury και ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορεί να το παρακολουθήσει είναι 49.999 και αυτές είναι μόνο δύο από τις 50 προϋποθέσεις που τέθηκαν για να εγκριθεί η αίτηση.

Επίσης, μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί ακόμα παράγοντες καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και η έγκριση που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ.

Επιπλέον δεν θα επιτραπεί ούτε το camping.

Για την ώρα το Glastonbury θα μεταδώσει μία συναυλία από τη Worthy Farm στις 22 Μαΐου με τους Jorja Smith, Kano, Honey Dijon και πολλούς ακόμα μουσικούς.

BREAKING MUSIC