«Madness» Αυτό είναι το δεύτερο single των Souled Out

Και μας το παρουσιάζουν με ένα ιδιαίτερο video clip με την ομάδα της Beetroot στη σκηνοθεσία

BREAKING
 

Και μας το παρουσιάζουν με ένα ιδιαίτερο video clip με την ομάδα της Beetroot στη σκηνοθεσία

Οι Souled Out από τη Θεσσαλονίκη που μας συστήθηκαν δισκογραφικά φέτος την άνοιξη με το single "Let me in your heart" επέστρεψαν με τo 2o single τους με τίτλο Madness και μας το παρουσιάζουν με ένα ιδιαίτερο video clip με την ομάδα της Beetroot στη σκηνοθεσία!

Όπως λένε οι ίδιοι: Η σκηνοθεσία της Beetroot αποτυπώνει έναν εσωτερικό διάλογο που ακροβατεί μεταξύ της πραγματικότητας και του παραλόγου. Ένα βίντεο που καλεί τον ακροατή να βρει ένα κομμάτι του εαυτού του και ίσως λίγο ταυτιστεί.

Οι Souled Out δημιουργήθηκαν το 2013 μέσα από την κοινή τους αγάπη για την soul / r'n'b μουσική και έκτοτε εξερεύνησαν κάθε στέκι και venue με τη μουσική τους αλλά και κάθε πτυχή της soul στα jamming sessions της μπάντας. Μέσα στο αλλόκοτο 2020 αποφάσισαν να αποτυπώσουν τις δημιουργικές συνθέσεις της μπάντας στον πρώτο τους δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και με την συγκλονιστική φωνή της frontwoman τους Αλεξάνδρας Σιετή μας αποκαλύπτει τις διάφορες μουσικές του πτυχές μέσα από κάθε single που κυκλοφορεί.

 

"To "Madness" ίσως εκπλήξει, όσους μας γνώρισαν με το "Let Me In Your Heart" ή ακόμα και ανθρώπους που μας ακούνε χρόνια. Είναι ένα πολύ εσωτερικό κομμάτι, με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που αναρωτιέται αν αυτό που ακούει, βλέπει, αισθάνεται είναι αληθινό ή ψεύτικο, μια υπαρξιακή αναζήτηση θα λέγαμε. Το "Madness" θα μπορούσε να έχει πολλές ερμηνείες και θα μπορούσε ακόμα να θεωρηθεί πιο επίκαιρο από ποτέ αυτή την περίοδο. Γεννήθηκε μέσα από ένα τζαμ της μπάντας σε κάποιο soundcheck καιρό πριν.” - Souled Out

Η ομάδα της Beetroot ετοίμασε ένα video clip όπου αποτυπώνεται κυριολεκτικά το "Madness", η τρέλα που σε ωθεί, σε αγριεύει, σε ηρεμεί και ξανά από την αρχή, πάντα αποτυπωμένη στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Σιετή. Απολαύστε το!

Βρείτε το Madness διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

BREAKING MUSIC