Το EXIT Festival προσφέρει και εμβόλια

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα παράσχει εμβολιασμό σε διεθνείς καλλιτέχνες αλλά και σε θεατές

BREAKING
 

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα παράσχει εμβολιασμό σε διεθνείς καλλιτέχνες αλλά και σε θεατές

Το EXIT Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου στο Novi Sad, ανακοίνωσε ότι θα παράσχει εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού σε διεθνείς καλλιτέχνες και θεατές που θα βρεθούν στο φεστιβάλ.

Το EXIT το οποίο προσφέρει 3000 δωρεάν εισιτήρια σε εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, ανακοίνωσε ότι για να βοηθήσει χώρες στις οποίες παρουσιάζονται σήμερα ελλείψεις σε εμβόλια, εργάστηκε μαζί το υπουργείο Υγείας της Σερβίας για να οργανώσει μερικές χιλιάδες εμβολιασμούς για τους διεθνείς καλλιτέχνες και τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Μάλιστα, η πρωθυπουργός της Σερβίας, Ana Brnabić είπε ότι «η Σερβία έχει κορυφαίες επιδόσεις στον εμβολιασμό για μήνες. Χάρη σε αυτό έχουμε διαρκώς βελτιούμενη επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και το σχέδιο είναι να άρουμε όλους τους περιορισμούς για φεστιβάλ, συγκεντρώσεις και συναυλίες από τις 21 Ιουνίου. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε όχι μόνο το ενδιαφέρον μας για την βιομηχανία των φεστιβάλ η οποία προσφέρει τόσα πολλά στον τουρισμό και στην οικονομία μας αλλά δίνουμε τη μάχη μας για την υγεία των νέων ανθρώπων».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξουν περιορισμοί στη χωρητικότητα των φεστιβάλ, αυτό θα αποφασιστεί με βάση τα μέτρα της πολιτείας τις επόμενες εβδομάδες».

Σημειώνεται ότι το 2019 στο EXIT βρέθηκαν 200.000 θεατές. Το φετινό line - up περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους David Guetta, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Eric Prydz B2B Four Tet και Honey Dijon.

 

BREAKING MUSIC