«Να ενωθούμε για λίγες ώρες κάτω από τα ντροπαλά αχνά αστεράκια της Αθήνας»

Η Κατερίνα Πολέμη, με αφορμή τη συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου, γράφει στο loaded.gr

BREAKING
 

Η Κατερίνα Πολέμη, με αφορμή τη συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου, γράφει στο loaded.gr

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου, η Κατερίνα Πολέμη προσκαλεί τους φίλους της, τραγουδιστές, δημιουργούς και μουσικούς και παρουσιάζει μαζί τους τη συναυλία «Λουλούδια στον Κήπο». Πού αλλού; Φυσικά στον Κήπο του Μεγάρου! Μια συναυλία που δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί πέρυσι το καλοκαίρι και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

Τι θα δούμε και τι θ΄ακούσουμε σε αυτή τη συναυλία; Η Κατερίνα Πολέμη δίνει τις απαντήσεις!

 

«Η μεγάλη μου αγάπη να τραγουδάω και να παίζω μουσική με μουσικούς που εκτιμώ να συμπράττω καθώς και να ανταλλάσσω ενέργεια και συναισθήματα με το κοινό, θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα στις 9 Ιουλίου στον υπέροχο αυτόν κήπο της Αθήνας, τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Η παράσταση “Λουλούδια στον κήπο”, θα έχει άρωμα καλοκαιρινής γιορτής, ανεμελιάς, πάθους, θεατρικότητας και ένωσης. Από τους ήχους της Βραζιλίας μέχρι το Μεξικό, την Ιταλία, την Ελλάδα έως το υπερπέραν!

Έχω μεγάλη χαρά που η ανθοδέσμη της συναυλίας εκτός από τους φανταστικούς μουσικούς που συνεργάζομαι θα αποτελείται επίσης από εκλεκτούς καλεσμένους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της γενιάς μου, πλάσματα που θαυμάζω και αγαπώ και για τη ζωή αλλά και για την μουσική τους πορεία, τις επιλογές και το έργο τους.

Θα είναι μαζί μας η Μαρία Παπαγεωργίου, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Θέμος Σκανδάμης και ο Δημήτρης Κόψης.

Καλώ με ανοιχτή αγκαλιά μικρούς και μεγάλους να ενωθούμε για λίγες ώρες κάτω από τα ντροπαλά αχνά αστεράκια της Αθήνας για μια ανάσα ψυχής με πολύ χορό και φυσικά πάντα με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας».

Κατερίνα Πολέμη

Πληροφορίες για τη συναυλία ΕΔΩ

BREAKING MUSIC