Πήγα / είδα: Bloody Hawk στο Gazarte

 
REVIEWS

Ηθελα να τον δω live τον Bloody Hawk γιατί μου αρέσει το hip hop του έστω και αν είναι, προς το παρόν, φουλ αυτοαναφορικό (με συγκεκριμένη περίοδο).

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Και δεν τον είχα δει ποτέ από κοντά, τότε που θα έπαιζε στο ΚΠΙΣΝ μας πρόλαβε η πανδημία και μείναμε στο streaming που δεν έχει καμία σχέση.

Γεμάτο ασφυκτικά το Gazarte με ένα κοινό που δεν πρέπει να το έχει ξαναδεί εκεί μέσα. Και ένα κοινό που επίσης, από τη μεριά του, δεν πρέπει να έχει ξαναδεί το Gazarte. Πιτσιρικάδες, από 15 έως 20 ετών, ίσως και κάποιοι λίγο μεγαλύτεροι (ή πολύ μεγαλύτεροι αν με καταλαβαίνετε). Ολοι καθιστοί φυσικά. Στη φοβερή ταράτσα του Gazarte.

Ο Bloody Hawk βγήκε στη σκηνή γύρω στις 10 το βράδυ - ο dj του ήταν από πιο πριν. Μόνο οι δυο τους on stage, για μιάμιση ώρα, με ένα κάπως διαφορετικό setlist (λόγω της φάσης) και με κομμάτια που δεν ακούγονται και συχνά στα live του.

Μου άρεσε ο Bloody Hawk, μου αρέσει και ο στίχος του, είναι από τις σοβαρές περιπτώσεις του χιπ χοπ στη χώρα μας. Αξίζει το live του και ξαναπαίζει στο Gazarte τη Δευτέρα αλλά εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Εννοείται πως όλος ο κόσμος ήξερε και τραγούδαγε όλα τα κομμάτια, δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ...

Για το χιπ χοπ σας τα έχω πει πολλές φορές και γίνομαι κουραστικός αλλά εδώ και καιρό έχει σκεπάσει τα πάντα.

REVIEWS