Βλέποντας τον Παύλο Παυλίδη στο άδειο Ηρώδειο

 
REVIEWS

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς την πρόβα τζενεράλε μίας συναυλίας που γίνεται την επομένη σε αυτόν τον μοναδικό -παγκοσμίως- χώρο.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Διότι μια και δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε την αποψινή sold out βραδιά του Παύλου Παυλίδη και του Boy στο Ηρώδειο, είχαμε την τύχη να μας επιτρέψουν να δούμε την πρόβα. Μία κανονική συναυλία δηλαδή μπροστά σε 20-30 τυχερούς θεατές, δημοσιογράφους κυρίως αλλά και γνωστούς των καλλιτεχνών. Σαν συνθήκη δεν είναι και τόσο ωραία, μη νομίζετε, έχω παρακολουθήσει πολλά live streaming από κοντά και χωρίς τον κόσμο χάνει τη μαγεία του. Τα live θέλουν και κοινό. Απλώς χθες μιλούσαμε για το Ηρώδειο και αυτό από μόνο του αρκεί. Απλωθήκαμε και απολαύσαμε.

Στην αρχή σήμερα θα βγει ο Boy και θα δείτε ένα 45λεπτο one man show με τον ίδιο στη σκηνή ως άνθρωπο ορχήστρα. Ο Παύλος βγήκε χθες και θα βγει απόψε στις 10 ακριβώς. Με τη νέα του καταπληκτική μπάντα, άκρως ηλεκτρική, ακόμα και με τα έγχορδα - Φώτης Σιώτας βιολί, λούπες, Δημήτρης Τσεκούρας μπάσο, Γιώργος Θεοδωρόπουλος πλήκτρα, Θάνος Μιχαηλίδης τύμπανα. Και με μερικές νέες ενορχηστρώσεις που σε ταξιδεύουν. Ξέρει να ανανεώνεται συνεχώς ο Παυλίδης.

Δεν έμεινα μέχρι το τέλος ένεκα του τελικού του Euro. Αλλά πήρα μία γεύση από το επιβλητικό άδειο Ηρώδειο και, κυρίως, από τον ολοκαίνουργιο Παύλο. Οσοι τον δείτε απόψε θα το διαπιστώσετε. Απόψε φυσικά, με γεμάτο το θέατρο, θα είναι απείρως καλύτερα. 

 

REVIEWS