«...ενώ άρχισα να πιστεύω με σθένος πως είμαι ο Robert Plant»

Η Σίλια Κατραλή συστήνεται στο loaded.gr

BREAKING
 

Η Σίλια Κατραλή συστήνεται στο loaded.gr

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Σίλιας Κατραλή με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ», ενώ το νέο single του album σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, μας προτρέπει να πιστέψουμε στην αγάπη.

Ευκαιρία λοιπόν να μάθουμε ποια είναι η Σίλια Κατραλή

 

«Το πρόβλημα εμφανίστηκε ένα βράδυ του Σεπτέμβρη σε κάποια αθηναϊκή γειτονιά των νοτίων προαστίων, εν έτει 1994. Όλα πήγαιναν πολύ καλά, μέχρι περίπου την πρώτη εβδομάδα. Ύστερα άρχισαν να με ελκύουν όλα αυτά τα παράξενα πράγματα που είναι εντελώς απίθανο να συμβούν. Σε ηλικία 10 ετών δήλωσα με βεβαιότητα και με αδιευκρίνιστη σιγουριά πως ψάχνω έναν κόσμο χωρίς πλαστικό και χρήμα.

Η περιπλάνηση ξεκίνησε από τη μαγευτική Αθήνα, με κατεύθυνση πιθανότατα το πουθενά. Στα τελευταία χρόνια του λυκείου παρατηρήθηκε μία έντονη διαταραχή προσωπικότητας, ενώ άρχισα να πιστεύω με σθένος πως είμαι ο Robert Plant. Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησα να στήνω διάφορες μπάντες με κεντρικό θέμα τους led zeppelin, με εξαίρετα μέλη, που είχαν την ίδια ή παρόμοια πάθηση. Το πρότζεκτ αυτό βέβαια δε πήγε και πολύ καλά με αποτέλεσμα να μετονομαστεί αργότερα σε "Δεν παίζελιν".

Στην πορεία έκανα ένα οδοιπορικό στις διάφορες δραματικές σχολές του εσωτερικού και του εξωτερικού με μεγάλη επιτυχία και διαφορά τροχαία ατυχήματα. Ένα από αυτά ήταν και το πρώτο μου βιβλίο: "Διάσπαση Προσευχής", - τίτλος παρόμοιος με αυτόν της ζωής μου.

Στα μετέπειτα χρόνια υιοθέτησα τον τίτλο «ηθοποιός» και αυτός ο τίτλος διατηρήθηκε ως το 2020. Τότε αποφάσισα πως το πρώτο συνθετικό θα πρέπει να εμπλουτιστεί με κάτι ακόμη (διότι ο μινιμαλισμός δεν με εξέφραζε πια), κι έτσι, μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου μου με τίτλο "Ελεύθερο κάμπινγκ", εφηύρα τη λέξη "τραγουδοηθοποιός" και ασπάστηκα το ρεύμα του σουρεαλισμού. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και σήμερα υπόσχομαι πως όλα θα πάνε κ...

(Με ό,τι αυτό συνεπάγεται)»

 

 

 

BREAKING MUSIC