Afrika Bambaataa: Κατηγορείται για παιδική μαστροπεία και κακοποίηση

Ο θρύλος της hip hop, έρχεται αντιμέτωπος ξανά με σοβαρές κατηγορίες

BREAKING
 

Ο θρύλος της hip hop, έρχεται αντιμέτωπος ξανά με σοβαρές κατηγορίες

Για παιδική μαστροπεία και κακοποίηση κατηγορείται ο Afrika Bambaataa μετά από μήνυση που κατατέθηκε τον Αύγουστο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι ο Bambaataa τον κακοποιούσε και τον εξέδιδε από το 1991 μέχρι και το 1995, όταν ήταν 12 ετών και είχε βρεθεί να εκδίδεται επανειλημμένως στο Bronx River Houses.

Στη μήνυση αναφέρονται λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ αναφέρει πως μετατράπηκε σε θύμα μαστροπείας όταν ο Bambaataa άρχισε να τον μεταφέρει σε άλλα σημεία της πόλης και να τον «προσφέρει για σεξ σε άλλους ενήλικους άνδρες».

Ο άντρας ισχυρίζεται πως φέρει σωματικά τραύματα και υποφέρει από κατάθλιψη, ενώ δεν μπορεί να παραμείνει σε σταθερή δουλειά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2016, ο Ronald Savage, είχε αποκαλύψει στο βιβλίο του ότι ο Bambaataa, τον εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα, όταν ήταν 13 ετών.

«Ήμουν παιδί, όταν συνέβη. Ήθελα να είμαι μέλος της in παρέας και δεν καταλάβαινα ότι ο Bambaataa με παρενοχλούσε σεξουαλικά. Ένιωθα αηδία, ήξερα ότι είναι λάθος», είχε πει τότε.

 

BREAKING MUSIC