Astroworld: Μήνυση κατά του Travis Scott και του Drake

Από τραυματία αλλά και από πολλούς ακόμα θεατές στη φονική συναυλία στο Τέξας

BREAKING
 

Από τραυματία αλλά και από πολλούς ακόμα θεατές στη φονική συναυλία στο Τέξας

Μήνυση σε βάρος του Travis Scott και του Drake, άσκησε τραυματίας στο φεστιβάλ Astroworld του Τέξας το οποίο κατέληξε σε τραγωδία με οκτώ νεκρούς.

Ο 23χρονος τραυματίας Kristian Paredes, κατηγορεί τον Scott και τον Drake ότι προκάλεσαν πανικό και βία και υποστηρίζει ότι η διοργανώτρια εταιρεία καθώς και η υπεύθυνοι του χώρου δεν παρείχαν επαρκή ασφάλεια και ιατρικές υπηρεσίες στους θεατές.

Σύμφωνα με την αγωγή μέσω της οποίας ζητά αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, αναφέρεται ότι «πολλοί ικέτευαν τους ανθρώπους της ασφάλειας για βοήθεια αλλά αγνοήθηκαν». Ο ίδιος σημιεώνει ότι έφερε σοβαρά τραύματα.

Μαζί με τους δύο ράπερ – ο Drake εμφανίστηκε εκτάκτως-, ως υπεύθυνοι σε άλλη μήνυση που υπεβλήθη, θεωρούνται και η διοργανώτρια εταιρεία Live Nation καθώς και ο promoter Scoremore.

Επίσης, ο πολύ γνωστός δικηγόρος Ben Crump, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι εκπροσωπεί θεατές της συναυλίας οι οποίοι προχωρούν σε μηνύσεις μετά το τραγικό συμβάν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Scott δήλωσε συντετριμμένος με όσα συνέβησαν και ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει την αστυνομία στις έρευνες.

 

BREAKING MUSIC