Νεκρός από πυροβολισμούς ο rapper Young Dolph

Ο 36χρονος μουσικός σκοτώθηκε στο Μέμφις

BREAKING
 

Ο 36χρονος μουσικός σκοτώθηκε στο Μέμφις

Ο αστέρας του «εναλλακτικού» rap Young Dolph, κατά κόσμον Adolph Robert Thornton Jr, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς σε ηλικία 36 ετών στο Μέμφις του Τενεσί αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Μέμφις, ο μουσικός σκοτώθηκε όταν ένοπλος τον πυροβόλησε μέσα από αυτοκίνητο, την ώρα που ο Young Dolph βρισκόταν σε κατάστημα με μπισκότα, στη μία μετά τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα.

Ο ίδιος ο δήμαρχος του Μέμφις εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του rapper, ο οποίος έγινε γνωστός από τον πρώτο δίσκο του, το «King of Memphis» που κυκλοφόρησε το 2016 και έκανε καλή πορεία στα charts.

O Young Dolph γεννήθηκε στο Σικάγο σε συνθήκες απόλυτης ένδειας (οι γονείς του ήταν εθισμένοι στο κρακ) και από πολύ μικρή ηλικία είχε μάθει να επιβιώνει μόνος του και να επιδιώκει την επιτυχία και τα πολλά χρήματα.

Ο ίδιος είχε γλυτώσει... παρά τρίχα το θάνατο τουλάχιστον άλλες δύο φορές, μία το 2017, όταν ένας καυγάς με τον rapper Yo Gotti κατέληξε σε πυροβολισμούς που έκαναν σουρωτήρι το αυτοκίνητό του και άλλη μία την ίδια χρονιά, όταν μετά από καυγά με τρεις άνδρες στο Hollywood Boulevard, δέχθηκε τρεις σφαίρες και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Photo: Facebook

BREAKING MUSIC